FOTO BABY BOOM v slovenskom šoubiznise: Až tri ZNÁME ženy sa stali MATKAMI

FOTO BABY BOOM v
Známe Slovenky sa stali matkami
Zdroj: Instagram/simonakozerawski, Instagram/dstaraofficial
2023-10-04 19:00:00 |

Jedna nádherná správa za druhou. V posledných dňoch v našom slovenskom šoubiznise pribudli až tri nové prírastky. Všetky mamičky sú v poriadku a na svojich sociálnych sieťach sa podelili nielen so svojimi pokladmi, ale aj emóciami po pôrode.

Dvojnásobnou maminou sa stala fitness trénerka Martina Takáčová. K prvému synčekovi Timonovi, ktorý sa narodil 21. júla 2017, pribudol aj druhý chlapček. Ten sa narodil 29. septembra 2023 o 0:54. Informoval o tom Maťkin manžel na jeho Instagrame.

"LEON. Vítame ťa na tomto svete. Prajeme ti zdravie a silu do života. S maminkou ťa ľúbime a tešíme sa, ako krásne doplníš našu rodinku," napísal Tomáš v príspevku. Zároveň poznamenal, že obaja sú v poriadku a že ďakuje svojej Martinke za to, ako to zvládla. 

Martinka so synčekom je už aj doma a vo štvorici si užívajú prvé spoločné dni. 

Simona Kozerawski sa trápila dlhé hodiny

Do klubu mamičiek sa pridala aj trénerka Simona Kozerawski, ktorá sa rozhodla rodiť v Česku. Na svojom Instagrame sa podelila s detailami a aj s tým, že sa rozhodla pre hypnopôrod a celé to pre ňu bolo veľmi krásne. 

"Deň, ktorý sa navždy zapíše do mojej pamäti. Deň, kedy som sa zrodila matkou a zažila tú najväčšiu bolesť a zároveň som stratila dych, keď sa náš syn prvýkrát nadýchol," napísala Simona v úvode. Všetko zvládla vďaka pôrodnej asistentke, ktorá s ňou bola 11 hodín a nepretržite sa jej venovala, pričom spoločne skúšali rôzne techniky. Epidurál síce nemohla dostať kvôli problémom s chrbticou, no napokon si domov odniesla nezabudnuteľný zážitok. "Kiežby takýto prístup mohla zažiť každá mama," dodala v príspevku.

Simona na svet priviedla tiež chlapčeka, ktorý dostal meno Rory Nemčák. "Rory je inak škótsko-irske meno, znamenajúce červený kráľ a bolo často používané medzi Vikingami a severskými bojovníkmi. A tento náš chlapec bojovník je. Po toľkom snažení aj skrz endometriozu a PCOS si vybojoval svoje miesto v mojom brušku a už navždy v našich srdciach," podelila sa so svojimi fanúšikmi.

Dvojnnásobnou mamičkou je aj Dominika Jurena

V utorok ráno sa s radostnou správou pochválila aj speváčka Dominika Jurena. Z jej synčeka Miška sa stal veľký braček a bude musieť dávať pozor na malú sestričku. 

"Tesne pred polnocou si nás prekvapila a doplnila si našu rodinku. Z Miška je už veľký braček a z nás sú tí najšťastnejší rodičia! Naša krásna Izabelka, všetci ťa neskutočne milujeme a už sme sa ťa nevedeli dočkať," napísala Dominika na svojom Instagrame.

Ako sama priznala, sekciu mala naplánovanú až o týždeň, no dievčatko sa rozhodlo prísť na svet o čosi skôr.

Všetkým šťastným rodičom blahoželáme a prajeme len a len to najlepšie.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia