BOLESTNÁ SPOVEĎ televízneho kuchára: Manželka porodila v 20. týždni tehotenstva... Chlapček zomrel!

Gordon Ramsay
Gordon Ramsay
Zdroj: SITA
2023-09-23 07:00:00 |

Na Rockyho nikdy nezabudnú! Gordon Ramsay je verejnosti dobre známy ako nekompromisný televízny kuchár. Okrem kariéry sa však môže pochváliť aj krásnou rodinou. Tá si žiaľ prešla nielen peknými chvíľami...

Gordon Ramsay je pyšným päťnásobným otcom. Spoločne s manželkou Tanou majú dcéru Meghan (25), dvojičky Holly (23) a Jacka (23), dcéru Tilly (21) a najmladšieho syna Oscara (4). Manželka slávneho kuchára bola tehotná aj v roku 2016. Synček, ktorému dali meno Rocky, sa však narodil predčasne a zomrel.

 

 

 

I o tejto bolestivej skúsenosti hovoril Gordon v najnovšom vydaní magazínu People„Bolo to veľmi ťažké, ale ako rodinu nás to stmelilo. Všetkým nám to zmenilo život,” uviedol Gordon. Zároveň dodal, že každý člen ich rodiny má nejaký šperk, na ktorom je vygravírované Rockyho meno, Taktiež po ňom pomenovali dom v Cornwalle. 

O bolestivej strate nedávno prehovorila na svojom Instagrame aj samotná Tana. Rocky by mal totiž sedem rokov. „Hoci ubehlo tých sedem rokov, stále mám pocit, akoby to bolo včera. Chýbaš nám každý jeden deň. Ľúbime ťa, Rocky a navždy budeš v našich srdciach. Nebyť mojej rodiny, nezvládla by som to. Ste pre mňa všetkým,” napísal okrem iného Tana, ktorej bol jej muž veľkou oporou. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia