Slávna herečka oslávila 21. výročie svadby aj narodeniny detí: Jej KRÁSNE SLOVÁ si musíte prečítať!

Sarah Michelle Gellar a
Sarah Michelle Gellar a Freddie Prince Jr.
Zdroj: profimedia.sk
2023-09-22 07:00:00 |

Mať fungujúci vzťah a zdravé deti, ktoré vám robia radosť, je hádam to najväčšie šťastie na svete. Svoje o tom vie aj známa herečka Sarah Michelle Gellar, pre ktorú je september výnimočným mesiacom. Počas neho totiž v tejto prominentnej famílii oslavujú rovno tri dôležité sviatky.

Buffy premožiteľka upírov, Veľmi nebezpečné známosti, Vreskot 2, či Scobby Doo sú len vybrané z počinov, v ktorých Sarah Michelle Gellar účinkovala. Popri zaujímavej hereckej kariére ale v súvislosti s ňou určite stojí za zmienku aj jej súkromie. 

Už 21 rokov žije v harmonickom manželstve s kolegom, s ktorými si zahrali vo filmovom prevedení obľúbenej rozprávky Scooby Doo - Freddiem Princom Jr. a pôsobia dojmom, akoby sa milovali stále rovnako intenzívne ako v začiatkoch ich vzťahu. A to je veru v šoubiznise vzácnosťou. 

 

 

Dvojica má spolu dve ratolesti, ktoré práve tento mesiac oslávili svoje narodeniny. Slávna mamička im pri tej príležitosti adresovala krásne slová aj prostredníctvom sociálnej siete Instagram a pustila tak fanúšikov aj do svojho súkromia. 

Dcéra Charlotte oslávila 14. narodeniny. „Hovorí sa, že dcéry vám spôsobia rovnaký počet vrások z úsmevu a obáv. Charlotte, odo dňa, keď si sa narodila, sa viac usmievam, smejem sa oveľa hlasnejšie a milujem oveľa silnejšie. A čo sa týka tých starostí a obáv, si predsa súčasť mňa. Jedna z tých najlepších. Milujem každý tvoj centimeter (aj tú tínedžerskú časť). Musím byť tým najšťastnejším človekom na svete, pretože práve ty mi hovoríš mama,” znie krásne vyznanie, ktoré Sarah venovala svojej princeznej. 

 

 

O deň neskôr sa slávna blondínka takto verejne prihovorila aj svojmu 11-ročnému synovi Rockymu. „Od momentu, ako si vstúpil do nášho života pretekať (stále možno držíme rekord v pôrodnici), si všetko urobil lepšie a zábavnejšie. Tvoj smiech je nákazlivý, tvoje vtipy sú najlepšie a tvoja duša... Všetkým. Každý jeden deň robíš krajším,” napísala Sarah k vydareným fotkám svojho milovaného syna. 

 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia