Ďalšia BRUTÁLNA detská OSLAVA v našom šoubiznise: Barbie párty, rozkošná oslávenkyňa a... Fakt spievali toto?!

Ďalšia BRUTÁLNA detská OSLAVA
Agáta Hanychová s dcérkou Miou.
Zdroj: Instagram/ agatahanychova
2023-09-15 07:00:00 |

V našom šoubiznise začína byť pomaly zvykom, že prominentní rodičia robia svojim deťom veľkolepé narodeninové oslavy. Po Dominike Cibulkovej a Zuzane Plačkovej tu máme ďalšiu promi maminu, ktorá si dala záležať na každom detaile. Agáta Hanychová vystrojila svojej dcérke Mii žúr v štýle Barbie.

 

Agáta Hanychová si v súčasnosti prechádza náročným obdobím. Skrachoval jej totiž vzťah s boháčom Jaromírom Soukupom, ktorému len v apríli porodila dcéru Rozárku. Okrem nej má ešte syna Kryšpína (12) so športovcom Miroslavom Dopitom a dcérku Miu, ktorej otcom je obľúbený herec a porotca šou Česko Slovensko má talent - Jakub Prachař. 

Blonďavá princeznička v týchto dňoch oslávila 6. narodeniny a mamina jej vystrojila párty, na ktorú rozhodne nezabudne. Výzdobu tvorili ružové balóny, nechýbal krásna torta a všetky dekorácie sa niesli v štýle Barbie. Súčasťou párty bol aj tematický fotokútik a ako prezrádzajú zábery, ktoré Agáta zverejnila na sociálnej sieti Instagram, všetci hostia sa skvele zabávali.  

 

VIDEO: Agáta Hanychová usporiadala dcérke oslavu v štýle Barbie. 

 

Veľkým prekvapením pre oslávenkyňu bol aj súkromný koncert speváka Jana Bendiga, ktorého je Mia veľkou fanúšičkou. Potvrdzujú to aj zábery, na ktorých vidno, že si jeho vystúpenie naplno užívala. Viacerých možno poriadne zaskočila aj skladba, ktorá na detskej párty odznela. A to pieseň, v ktorej sa spieva: „Povedz, kde si včera bol, že si zase ožratý? Si totálne na mol, to mi teraz vysvetli!”

 

VIDEO: Na oslave u Agáty Hanychovej bolo veselo. Postaral sa o to aj Jan Bendig. 

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia