DRSNÁ KRITIKA slávnej blondínky: Ľudia zostali pri pohľade na jej dcéru zhrození!

Jessica Simpson
Jessica Simpson
Zdroj: Instagram/jessicasimpson
2023-08-31 07:00:00 |

Takto by sa dievča v jej veku obliekať nemalo! Preboha, prečo takto sexualizuješ svoju dcéru? Aj takéto komentáre sa objavili pod fotkami, ktorými sa počas uplynulých dní na sociálnej sieti Instagram pochválila známa herečka a speváčka Jessica Simpson.

Slávna blondínka pózuje na spomínaných záberoch spoločne so svojou 11-ročnou dcérou Maxwell a zrejme ani len nemala tušenia, akú lavínu hejtu tieto fotky spôsobia. Jessica vzala svoju princeznú na pracovnú akciu a pred odchodom z domu si ešte urobili spoločné fotky. 

Mnohých z followerov však rozrušil pohľad na to, čo mala 11-ročná školáčka na sebe oblečené. Dievčina totiž stavila na rifľový crop top, ktorý jej odhaľoval brucho a doplnila ho sukňou s vysokým rázporkom z rovnakého materiálu. Počas pózovania navyše pridala "modelkovskú pózu". 

„Svoju 11-ročnú dcéru by som z domu takto určite nepustila,” znie jedna z reakcií. Iní blondínke vyčítajú, že ona sama sa svojho času sťažovala na to, že bola v mladosti sexualizovaná a má z toho traumy. „Svojej dcére teraz robí to isté. Och, Jessica, spomaľ. Je to stále ešte dieťa,” napísala blondínke istá fanúšička. Čo na outfit tohto dievčaťa hovoríte vy?

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia