Speváčka Dominika Jurena priznala STRACH z pôrodu: Kvôli TOMUTO nie je pripravená na druhé dieťatko

Speváčka Dominika Jurena priznala
Dominika Jurena so synom Miškom
Zdroj: Instagram/dstaraofficial
2023-08-30 19:00:00 |

Je úplne normálne, že takmer väčšina žien má obavy z príchodu nového člena do rodiny. Strach dokonca mávajú aj matky, ktoré už deti vychovávajú. Svoje o tom vie aj slovenská speváčka Dominika Jurena, ktorá sa čoskoro stane dvojnásobnou mamou.

Dominika Jurena sa na svojom Instagrame, kde ju sleduje 40-tisíc ľudí, priznala, že má obavy. Pred sebou má totiž poslené týždne tehotenstva a jej dievčatko by sa tak malo už čoskoro vypýtať na svet. Ako sa sama zdôverila fanúšikom, toto tehotenstvo bolo náročnejšie ako to prvé so synčekom Miškom.

S manželom Michalom mali od začiatku jasno v tom, že medzi detičkami by chceli menší vekový rozdiel, ideálne tak rok a pol až dva roky. To sa im aj podarilo, aj keď si od začiatku boli vedomí toho, že to bude náročné. 

Dominika má plnú hlavu otázok

Obľúbená mamička má obavy z toho, či je pripravená. Hoci už jedno dieťa doma má, nevie, aké to bude pri maličkej, keďže každé dieťa je iné. V hlave má plno otázok, na ktoré ale nepozná odpovede. 

"Ako zvládneme pôrod? Ako zvládneme s Miškom prvé odlúčenie na pár dní? Budem vedieť malú kojiť tak dobre ako Miška? Ako budeme uspávať večer dve deti? A čo cez deň? Ako budeme spať všetci 4 v jednej izbe? Nebude malá budiť v noci Miška? Ako budem všetko stíhať a zvládať s dvoma deťmi? Budem vedieť aj popri dvoch deťoch pracovať? Nebude sa Miško cítiť odstrčený? Ako príjme malú? A budeme mať vôbec na seba s Michalom aspoň chvíľku čas? Veď nie som len mama, ale aj manželka. A toto je len zlomok toho, čo mi denne behá hlavou," zdôverila sa svojim fanúšikom. 

Na záver napísala, že jedno vie určite. A to, že ich dcérka dostane skúsenejších rodičov, milujúcu rodinu a úžasného múdreho bračeka. "A síce neviem ako, ale všetko to spolu zvládneme. Mám úžasného manžela a otca našich detí, ktorý mi neskutočne veľa pomáha. Mám doma úžasného, múdreho chlapčeka, ktorý miluje byť zapájaný do všetkých tých “dospeláckych” aktivít. Zvládneme to. Zvládli to aj iní a zvládneme to aj my. Ale aj tak si budem aj dnes večer líhať zahltená znova tými istými otázkami, na ktoré odpoveď nedostanem," dodala Dominika na záver.

Mnohé mamičky sa v jej slovách našli a kým niektoré písali, že to zvládli bez problémov, iné priznali, že mať dve deti s malým vekovým rozdielom je naozaj náročné. 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/dstaraofficial

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia