TEHOTENSTVO známej Slovenky sprevádza KRÁSNA NÁHODA: Wau, toto je perfektné!

Dominika Jurena
Dominika Jurena
Zdroj: Ján Zemiar
2023-08-20 07:00:00 |

Keby sa dohodli, tak by im to takto nevyšlo... Mať počas tehotenstva a materskej dovolenky dobrú kamarátku, s ktorou môžete prežívať všetky radosti a starosti, to je na nezaplatenie. Svoje o tom vie aj Dominika Jurena, ktorá sa zviditeľnila v speváckej šou SuperStar.

Dominika Jurena sa už čochvíľa stane dvojnásobnou mamičkou. Bábätko, ktoré nosí pod srdcom, má termín pôrodu stanovený na október. K synčekovi Miškovi tentokrát pribudne dcérka. Rodičia už majú vybrané aj meno, avšak zatiaľ si ho nechávajú pre seba. Blondínka len prezradila, že to nebude nič netradične a volia meno, ktoré je aj v slovenskom kalendári. 

Sympatická plavovláska sa nikdy netajila tým, že sa na úlohu mamičky veľmi teší. Hoci niektoré známe tváre nechcú svoje detičky na sociálnych sieťach príliš ukazovať, Dominika s tým nemá problém. Zároveň dáva iným mamičkám rôzne tipy a otvorene hovorí aj o radostiach a starostiach spätých s rodičovstvom. 

Aktuálne sa pochválila zaujímavou pikoškou. A to, že v radostnom očakávaní sú aj dve jej srdcu blízke osoby. „Od začiatku to ťaháme tak nejako spolu. Celé detstvo sme spolu vyrastali, postupne sme sa povydávali, založili si rodinky a kebyže si naplánujeme druhé tehotenstvo na rovnaký čas, nebude to tak dokonalé, ako to zariadil sám život, ” uviedla vo svojom príspevku Dominika. „Neprežívame spolu len naše prvé detičky, ale aj radosti a starosti druhého tehotenstva popri malých deťoch. Jedna druhej rozumieme, spolu sa tešíme aj plačeme,” dodala.

 

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia