4-ročný synček Rytmusa a Jasminy za mikrofónom: Nahral svoju prvú skladbu!

4-ročný synček Rytmusa a
Jasmina a Rytmus majú zo synčeka veľkú radosť
Zdroj: Ján Zemiar
2023-08-19 07:00:00 |

Je po tatkovi! Patrik Rytmus Vrbovský a jeho krásna manželka Jasmina patria v našich končinách medzi obľúbené hviezdne páry. Sympatická moderátorka má na sociálnej sieti Instagram viac ako 500-tisíc followerov, s ktorými sa delí o radosti a starosti svojho bežného života. Na jej profile najnovšie pribudlo video ich synčeka Sanela, ktorý predviedol svoj spevácky talent.

Asi nikoho neprekvapí, že v domácnosti tejto prominentnej rodiny je hudba samozrejmosťou. Rytmus sa jej venuje dlhé roky a patrí medzi najobľúbenejších slovenských rapperov. Fanúšikovia krásnej Jasminy zase vedia, že ona priam zbožňuje balkánske rytmy a neraz sa pri nich vie poriadne rozblázniť.

Aktuálne sa obaja na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram pochválili videom, na ktorom exceluje ich len 4-ročný synček Sanel. Ten bol totiž v nahrávacom štúdiu, kde si to užil a bol maximálne suverénny. ​Čaute, toto je moja prvá skladba. Moje meno je Sanel a toto venujem maminke, všetkým kamarátom v školke a Šušu. Takže čekuj to," povedal v úvode Sanel, ktorý následne zaspieval skladbu v anglickom jazyku. 

Pri pohľade na to neskrývali nadšenie nielen fanúšikovia, ale aj mnohé celebrity. 4-ročný umelec nadchol napríklad Twiinsky, Moniku Bagárovú, či Tinu. Čo na spev malého Sanela hovoríte vy?

SANELOVU PRVÚ SKLADBU NÁJDETE NAPRÍKLAD NA INSTAGRAMOVOM PROFILE JASMINY!


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia