Promi tehuľka ukázala izbičku pre syna: NÁDHERA! Je to dokonalé kráľovstvo

Dominika Myslivcová
Dominika Myslivcová
Zdroj: profimedia.sk
2023-08-18 07:00:00 |

Na jeho príchod je už pripravená! Obľúbená česká influencerka Dominika Myslivcová sa už čoskoro stane prvýkrát mamičkou. So svetom sa pravidelne delí o zaujímavosti zo svojho súkromia. A inak tomu ani nie je teraz, keď nosí pod srdcom svoje dieťatko.

Dominika Myslivcová má na sociálnej sieti Instagram viac ako 338-tisíc followerov, ktorých v týchto dňoch pustila k sebe domov. Ukázala im totiž izbičku svojho synčeka, ktorý sa už čochvíľa vypýta na svet. Ako vidno na záberoch, známa blondínka volila kombináciu bielej a svetlomodrej farby. Za zmienku stoja aj rozkošné detaily. „To je krása! Domi, máš to tam nádherné,” znejú vybrané z komentárov od fanúšikov. 

 

 

 

Dominika followerom nedávno prezradila, že bude rodiť cisárskym rezom. Toto jej rozhodnutie vyvolalo pomerne búrlivú diskusiu. „Prirodzený pôrod by nedala,” znie jeden z výsmešných komentárov smerom k blondínke. „No ak si myslíš, že pôrod cisárskym rezom je niečo super, tak smelo do toho. Hojenie jazvy nie je nič moc,” pridala názor istá fanúšička. 

„V živote by mi nenapadlo, koľko emócii dokáže vyvolať cisársky rez. Otvorím správy a kdekto ma tam poučuje a moralizuje. Je to každého vlastná vec. Nech si každý rodí, ako chce. Nechápem, že niekto má potrebu sa k tomu vyjadrovať,” reagovala na margo toho blondínka. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia