Cifrová má už dcérku doma: Z pôrodnice odchádzala ako TRÚBKA a... ŠOK pri pohľade do zrkadla

Eva Cifrová
Eva Cifrová
Zdroj: Ján Zemiar
2023-08-19 19:00:00 |

Modelka Eva Cifrová priviedla pred pár dňami na svet svoju vytúženú dcérku, ktorej spoločne s partnerom Lukášom dali meno Elaya. V sobotu si svoju princezničku priviedli domov a novopečená mamička sa s followermi podelila o svoje pocity a dojmy.

Eva Cifrová patrí medzi tie celebrity, ktoré s fanúšikmi pravidelne komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí. Inak tomu nie je ani teraz, keď je už z krásnej modelky pyšná maminka. Plavovláska sa netají tým, že je unavená a odchod z pôrodnice bol pre ňu mimoriadne emotívny. „Bože, ja som bola tak strašne dojatá, že ideme domov, že keď som odchádzala z pôrodnice, tak Luky sa so všetkými lúčil a ja som bola ticho. Lebo ja som mala tak strašne stiahnuté hrdlo od dojatia a od plaču, že som sa nikomu nedokázala poďakovať, ja som úplne ako taká trúbka iba zakývala, uviedla Eva, ktorá mala tak stiahnuté hrdlo, že nedokázala ani hovoriť. Teraz tajne dúfa, že aspoň takýmto spôsobom sa jej slová vďaky dostanú k zdravotníckemu personálu, ktorý si nevedela vynachváliť. 

 

Novopečená mamička sa zároveň netají tým, že pri pohľade do zrkadla ju čakal menší šok. „Ľudia, ja som tak strašne chudá, že som z toho normálne zostala šokovaná. Nohy mám ako paličky, aj ruky. Mám trošku bruško ešte, to je logické, ale bola som z toho prekvapená. Ja som výrazne chudšia, ako som bola pred tehotenstvom,” uviedla Cifrová. 

Followerom zároveň prezradila, že spolu s partnerom túžia po ďalšom dieťatku a určite pôjdu opät na umelé oplodnenie. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia