Lenivú mamičku sleduje viac ako MILIÓN ľudí: Takýto BORDEL ste ešte nevideli!

Amanda Rose
Amanda Rose
Zdroj: Instagram/amanduhh___
2023-12-09 19:00:00 |

Udržiavať pri malých deťoch poriadok, je fakt fuška. Kým jeden kút upracete, v druhom už niekto stihol rozhádzať hračky, pokresliť kus nábytku alebo steny či niečo vyliať. Inak to nie je ani u Amandy Rose. Ona však ako jedna z mála mamičiek ukazuje svoju realitu v domácnosti aj na sociálnych sieťach. A je to naozaj extrém!

Sociálne siete sú plné nádherných snímok, na ktorých by človek len ťažko našiel chybu. Dokonca aj na profiloch mamičiek. Potom sa samy seba pýtame, kde robíme chybu, keď jej dcéra či syn sa stále usmieva, je v čistom, pekne sa hrá a pri všetkom spolupracuje.

V tomto veľkom pozlátku sa však nájde aj pár výnimiek, ktoré nemajú problém ukázať, ako sa veci naozaj majú. Amanda Rose sa pravidelne delí o svoj neporiadok. A ten je väčšinou taký veľký, že jej ľudia v komentároch vyčítajú, že je neschopná.

Všade kopy oblečenia, použité plienky či kuchyňa zahádzaná špinavým riadom sú u dvojnásobnej mamičky štandardom. Ona sa ale za to nehanbí a na rovinu o sebe prehlasuje, že je lenivá a upratuje až po niekoľkých dňoch. Netají sa ani tým, že poháre niekedy umýva až vtedy, keď sa nemá z čoho napiť.

Amanda upratovanie nenávidí a podľa svojich slov trávi radšej čas s deťmi. Napriek tomu, žeby sa tejto obhajobe dalo rozumieť, neporiadok v jej domácnosti je už asi fakt extrém. Avšak postavila si na ňom aspoň kariéru na sociálnych sieťach - na Instagrame ju sleduje viac ako 400-tisíc ľudí a na Tik Toku dokonca viac ako milión!


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/amanduhh___

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia