Trpké priznanie komičky Simony Salátovej: Spomienky na Vianoce z detstva jej nahnali slzy do očí!

Simona Salátová
Simona Salátová
Zdroj: Instagram/simonacomedy
2023-12-08 19:00:00 |

Vianoce sú verejnosťou vnímané ako najkrajšie obdobie v roku. Avšak nie vo všetkých rodinách, bohužiaľ, vládne pokoj a láska. Svoje o tom vie aj známa komička Simona Salátová. 

Najznámejšia slovenská stand-upistka Simona Salátová je preslávená svojím humorom, na ktorom si dokázala postaviť úspešnú kariéru. Smiech a úsmev v jej domácnosti určite nechýba, nakoľko má po boku rovnako vtipného stand-upistu a komika Joeho Trendyho.

Simče však, samozrejme, radosť a lásku dáva aj synček Damián, ktorý je zmyslom jej života. A práve milovaní chlapci sú dôvodom, prečo sa teší na Vianoce. Nebolo to tak totiž vždy.

,,Takto som sa včera snažila napísať príhovor na verejné vypískanie násilia na ženách. Vianoce sú citlivé obdobie. Pre väčšinu ľudí to najkrajšie, ale pre rodiny, kam sa vkradla bitka a krik, to najhoršie. Zatvorení doma sa mnohokrát pozerajú spoza okien, ako beží vianočný život,” zamyslela sa Simona, ktorej sa vynorili spomienky na detstvo, a neudržala slzy.

,,Aj ja som ako malá závidela vystresované mamy, ktoré dávajú deťom ochutnávať večeru počas varenia. Závidela som otcov, ktorí so stromčekom prídu domov triezvi,” priznala obľúbená komička.

,,Moje Vianoce boli väčšinou hrôzostrašné a dnes si ich už nedám zobrať. Dnes ich milujem celými priehrštiami a nehanbím sa za to. Tento rok budem robiť medovníčky s Damkom a on netuší, že ten kolobeh stále beží… že tam vonku sú ďalšie deti, ktoré túžia byť na jeho mieste," pokračovala vo svojich dojímavých slovách Salátová.

,,Kvôli týmto deťom aj teba, ktorý toto čítaš, vyzývam k aktivite, k rozširovaniu správy o tom, že stále je v tomto svete čosi strašne v neporiadku. Keď nás bude dosť, tých detí bude menej a možno aj @ministerstvo_prace vymyslí pomoc, aby to nemuseli ťahať granty z iných krajín a mimovládky. Ak by ste predsa len chceli niekoho z tejto sféry adventne podporiť, ja osobne by som vyzdvihla @fenestra.mvo @zenavtiesni @zastavmenasilie @bezmodrin @naruc_pomoc_detom_v_krize,” prehovorila k ľuďom inšpiratívna a silná Slovenka.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/simonacomedy

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia