Twiinsky s dcérkami zbalili kufre! Prečo odišli zo Slovenska?

Twiins
Twiins
Zdroj: Instagram/twiinsmusic
2023-12-06 19:00:00 |

Najznámejšie slovenské dvojičky milujú cestovanie. Na výlety a dovolenky v zahraničí neváhajú brávať už od narodenia aj svoje malé poklady. Kam sa tentokrát Daniela a Veronika Nízlové s dcérkami vybrali?

Krásne Twiinsky patria k najostrejšie sledovaným mamičkám šoubiznisu. V januári tomu budú štyri roky, ako Daniela priviedla na svet dievčatko Lindu, ktorú má s úspešným futbalistom Stanislavom Lobotkm. O rok a pol neskôr ju nasledovala Veronika. Tá otehotnela so spevákom a hercom Matúšom Kolárovským. A hoci zo začiatku jeho identitu držala v tajnosti, dnes s oteckom dcérky Ney vychádza naozaj skvele.

Dvojičky majú od narodenia silné puto, ktoré sa neptrethlo ani v dospelosti. Práve naopak. Sestry Nízlové zdieľajú jednu domácnosť a trávia spolu všetky voľné chvíle. Rovnako to platí aj o rozkošných sesterniciach.

Najnovšie nerozlučná štvorka pred víkendom opustila Slovensko, aby si užila trochu teplejšie a slnečnejšie počasie v Taliansku. Baby privítali december v Lido di Licola v južnom regióne Kampánia, kde si vychutnali krásne výhľady na more, dobré jedlo a v neposlednom rade jedna druhú.

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/twiinsmusic, veronikatwiins, danielatwiins

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia