Z dcéry slávnej herečky je krásna žena: Má 17 rokov a od mamy je o hlavu vyššia!

Jennifer Garner
Jennifer Garner
Zdroj: SITA
2023-06-30 07:00:00 |

Akoby jej z oka vypadla! Hoci herečke Jennifer Garner manželstvo s Benom Affleckom nevyšlo, vzišli z neho tri deti, ktoré sú pre svojich slávnych rodičov všetkým.

Jennifer Garner a Ben Affleck boli manželia v priebehu rokov 2005 - 2018 a majú spolu dcéry Violet (17),  Seraphinu (13) a syna Samuela (10). Aj keď ich vzťahy boli po rozchode a rozvode občas napäté, pre svoje deti sa vždy usilovali byť čo najlepšími rodičmi. 

Známa herečka si nedávno užila spoločné chvíle s najstaršou dcérou. Vybrali sa na nákupy a v pätách mali paparazzov. Náladu im to však nepokazilo a slávna mama sa dokonca za svoju o hlavu vysokú dcéru schovávala. Inak, 17-ročná Violet je rovnako krásna, ako jej slávna mama. 

Čo sa týka rodičovstva, Garner otvorene priznáva, že jej deti nie sú aktívne na sociálnych sieťach. „Povedala som im, nech mi ukážu články, ktoré dokazujú, že sociálne médiá sú pre tínedžerov nejakým prínosom a môžeme sa o tom potom porozprávať. Moja najstaršia dcéra je za to vďačná, ale je to beh na dlhú trať,” uviedla v apríli tohto roka v rozhovore pre Today šou slávna herečka. Spoločne s exmanželom dúfajú, že zo svojich detí vychovajú slušných, láskavých a milých ľudí.    

Fotogaléria

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia