Známa Slovenka čaká druhé bábätko: Je plná OBÁV, ale... Krásny a silný ODKAZ!

Známa Slovenka čaká druhé
Dominika Stará so synčekom Miškom.
Zdroj: Instagram/ dstaraofficial
2023-04-20 07:00:00 |

Nepripravím ho o detstvo? Zvládneme to? Ako budem milovať dve deti? Aj tieto otázky trápili sympatickú slovenskú speváčku, ktorá sa zviditeľnila v speváckej šou SuperStar. Dominika Jurena, za slobodna Stará, totiž nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko a z jej synčeka Miška bude už čoskoro veľký brat.

Dominika sa nikdy netajila tým, že sa túži stať maminou a chce raz mať veľkú rodinu. Svoje sny si plní po boku manžela, s ktorým sa radujú zo synčeka Miška. Ten vo februári oslávil svoje prvé narodeniny. Sympatická plavovláska nedávno priznala, že jej pod srdcom aktuálne rastie nový život. Ďalšie bábätko podľa jej slov chceli, ale aj tak ich tehotenstvo trošku prekvapilo. 

 

 

„Keď sme sa dozvedeli, že čakáme druhé bábätko, počiatočnú eufóriu vystriedali obavy,” priznala v týchto dňoch na svojom profile na sociálnej sieti Instagram Dominika. Keďže medzi jej detičkami bude relatívne menší vekový rozdiel, má hlavu plnú otázok. Zamýšľa sa nad tým, čo bude s kojením, či Miška nepripraví o jeho detstvo, či nebude odstrčený na druhú koľaj a ako bude môcť milovať dve deti. 

Sama si je vedomá, že aj takéto pocity sú v poriadku a zrejme trápia mnohé mamičky, ktoré sú v podobnej situácii. Keď sa podľa vlastných slov na to všetko trošku vyspala, prišla na odpovede na viaceré z týchto otázok. 

 

 

„Nie som prvá ani posledná žena, ktorá bude mať doma dve malé deti.”

Dominika si uvedomila, že má kamarátky, ktoré majú dvojičky, dokonca trojičky a hravo to zvládajú. Je veľmi dôležité samotné nastavanie mamičky a podpora rodiny a manžela. Na tú sa bývalá superstaristka môže rozhodne spoľahnúť. A keď príde reč na materstvo, mnohé mamičky sú často prekvapené, kde sa v nich všetka tá sila berie. „My ženy sme na to jednoducho stavané,” dodáva Jurena.

 

„Miško nepríde o svoje detstvo, práve naopak. Bude mať parťáka alebo parťáčku na celý život!”

Promi mamina si už teraz je vedomá toho, že je dobré Miška na príchod súrodenca pripraviť. Odborníci odporúčajú už počas tehotenstva prízvukovať, že aj bábätko v brušku je už súčasťou našej rodiny a všetci sa spolu milujeme. 

 

„Láska v srdci matky sa nedelí, ale násobí...”

Dominika tiež priznala, že si kládla aj otázku ako bude môcť milovať dve deti. A že či ich bude vedieť milovať rovnako. Nie je veru jedinou mamičkou, ktorú toto trápi. „Láska v srdci matky sa nedelí medzi jej deti Jej srdce a láska s pribúdajúcimi deťmi narastá a každé dieťatko dostáva všetku jej lásku a zároveň žiadnemu dieťatku láska maminky nechýba. Láska sa nedelí, ale násobí. Je to zázrak, ktorý chápeme len my, maminy. A práve to je na tom celé tak krásne,” uviedla k tomu sympatická umelkyňa.

Jej slová nepochybne dodali silu a odvahu mnohým mamičkám, ktoré o sebe občas pochybujú. Pod príspevkom sa jej začali hromadiť komentáre, v ktorých sa s ňou iné ženy ochotne delia o svoje skúsenosti. „Zvládnete všetko, čo si zaumienite, všetko, čo pre vás život pripraví. Sme ženy. Sme matky. Sme na to stavané,” uzavrela svoj silný odkaz Dominika. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia