Porotcovský kat Ďurovčík má domá zlatíčko: FOTO Pozrite, malý Janko je nádherný!

Porotcovský kat Ďurovčík má
Ján Ďurovčík s manželkou Barborou
Zdroj: Instagram/ barboradurovcikova
2023-04-13 07:00:00 |

Ten sa im ozaj vydaril! Ján Ďurovčík a jeho krásna manželka Barbora tvoria veľmi sympatický pár. Dvojica má spolu synčeka Janka, ktorý rozhodne patrí medzi najrozkošnejšie deti nášho šoubiznisu.

Hovorí sa, že čo chytí do rúk Ján Ďurovčík, to sa vydarí. Dôkazom sú jeho vždy vypredané muzikály, na ktoré diváci reagujú s obrovským nadšením. Verejnosť tohto rodáka z Michaloviec vníma aj ako porotcovského kata. Je totiž neodmysliteľnou súčasťou markizáckej šou Let´s Dance, kde ostro hodnotí tancujúce páry. 

Ďurovčík sa však môže pochváliť nielen mnohými pracovnými úspechmi. Darí sa mu aj v súkromí. Spoločne s talentovanou muzikálovou herečkou Barborou tvoria sympatický a zohratý pár. Svoju lásku spečatili svadbou v lete 2019. O rok neskôr, v septembri 2020 sa im narodil synček, ktorému dali meno po otcovi. 

Malý Janko rastie ako z vody a pyšná mamina sa raz za čas pochváli jeho fotkou na sociálnej sieti Instagram. Urobila tak aj v uplynulých dňoch a nadšené komentáre sa pod príspevkom len tak hromadia. „To vaše dieťa je do reklamy! Krásny chlapček,” znie jeden z nich. Samozrejme sa pod príspevkom diskutuje, na koho z rodičov sa viac podobá. Vy si čo myslíte?

Fotogaléria

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia