Raper Kali išiel s dcérkou na ihrisko: Moja zlatá... Pozrite, aká bola dogabaná!

Raper Kali išiel s
Raper Kali so svojou dcérkou Nelkou.
Zdroj: Instagram/ dezertkalimusic
2023-04-18 07:00:00 |

Ona vie! Povedal si zrejme tatko Kali, ktorý svoju dcérku Nelku nechal, aby si sama zvolila outfit, v ktorom vybehnú do ulíc. Nuž, a výsledok stál rozhodne za to.

Slovenský raper Koloman Magyary, známy skôr pod umeleckým menom Kali, sa netají tým, že mu manželka Alica a dcéra Nelka zmenili život. V jeho repertoári má dokonca výnimočné miesto skladba s názvom Letový režim, ktorá mapuje jeho život práve po narodení jeho princezničky. 

 

Sympatický raper pochádzajúci z bratislavskej Petržalky si rolu otca naplno užíva. Avšak podľa všetkého nepatrí k tým rodičom, ktorí všetko prehnane prežívajú a riešia. Dôkazom je aj video, ktoré v uplynulých dňoch zverejnil na sociálnej sieti Instagram. 

Kali totiž pred tým, než išli na ihrisko, poslal Nelku, aby sa sama obliekla. Dievčatko siahlo napríklad po kúskoch, ktoré sú jej už malé, skombinovalo veci, ktoré by jej mamička určite nedala dokopy :) a čerešničkou na torte bola modrá sukňa. 

„Nikdy som nebol tatko, ktorý bude zakazovať alebo respektíve dávať nejaké mantinely svojmu dieťaťu a obzvlášť, keď mám dcéru. Tie baby majú niekde úplne inde fantáziu. A preto som sa rozhodol, že nebudem zasahovať ani do jej výberu odevu, keď ideme von,” povedal k tomu raper. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia