Bábätko naposledy pobozkal a nechal ho napospas osudu

Bábätko naposledy pobozkal a
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2018-06-08 09:34:22 |

Pre štvrté dieťa by sa stali terčom posmechu, preto sa rozhodli zbaviť sa ho. Plán im však nevyšiel a hanbu majú ešte väčšiu.

Indický manželský pár Bitto (32) a Prabitha (28) sa chceli vyhnúť potupe, lebo štyri deti sú v tejto krajine veľkou stigmou. Vyhútali takmer dokonalý plán. Trojdňové bábätko, ktoré sa im narodilo, sa rozhodli odložiť pred kostol a dúfali, že niekto sa ho ujme. Mali však smolu a drobček šťastie v nešťastí. Všetko totiž zachytila priemyselná kamera a mladí manželia boli zatknutí a obvinení z opustenia dieťaťa.

Scénka, pri ktorej Bitto opúšťa svoje dieťa, je naozaj dojímavá. Pred tým, než ho položil pred kostol, sa poobzeral a ešte naposledy ho pobozkal. Vidno, že mu nebolo všetko jedno, pri odchode sa za ním ešte otočil.

Po tom, ako ich vďaka záznamu z kamery usvedčili, rodičia nič nezapierali. Priznali, že sa chceli vyhnúť hanbe. To, či nakoniec budú dieťa vychovávať alebo nie, zatiaľ nie je jasné. Momentálne sa nachádza v nemocnici, kde sa oňho starajú a podľa informácií je to zdravé a silné bábätko.

Prečítajte si tiež:

Krutý otec odložil bábätko v mrazoch na ulici

Týchto 10 vecí vás môže vystrašiť pri novorodencovi

 


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia