Vojvodkyňa Kate opäť žiari, ukázala sa na verejnosti

Vojvodkyňa Kate opäť žiari,
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2017-10-11 08:01:40 |

Od momentu, keď sa prevalilo, že vojvodkyňa Kate je tehotná, všetci boli zvedaví na to, ako vyzerá. Včera fanúšikom urobila radosť.

Zdá sa, že ranné nevoľnosti, ktoré vojvodkyňu potrápili tak ako pri predchádzajúcich, aj pri treťom tehotenstve, pomaly odznievajú a vracia sa k svojim povinnostiam manželky následníka britského trónu. Včera sa po dlhšom čase objavila po boku princa Williama na verejnosti a vyzerala skvelo ako vždy.

Podľa medializovaných informácií by mala byť v treťom mesiaci tehotenstva. Modré šaty, ktoré na recepciu na podporu boja s psychickými chorobami zvolila, maličké bruško decentne skrývali. Napriek tomu, že je tehotná, neodpustila si elegantné lodičky. Po tom, čo vojvodkyňu už istý čas trápi hypemeréza, teda nadmerné dávenie v tehotenstve, ešte nemala možnosť začať s klasickým tehotenským priberaním. Problémy vraj ešte stále úplne neustúpili, ale už sa cíti lepšie.

I Keď Kate sa neukázala v spoločnosti už dlhší čas, jej tehotenstvo je ostro sledované. Najnovšie sa špekuluje o tom, že čaká dvojičky a chce rodiť doma.

"William a Kate majú plné ruky práce s prípravou nie na jedno, ale na dve kráľovské bábätká," uviedol pred pár dňami podľa spravodajského portálu Yahoo zdroj blízky kráľovskej rodine. Stávkové kancelárie však tejto informácii veľmi nedôverujú a kurz na túto možnosť je nízky. Naposledy sa v monarchii narodili dvojičky v 15. storočí.

Objavili sa tiež správy, že v prípade tretieho potomka Williama a Kate by mohlo ísť o pôrod v Kensingtonskom paláci. Po tejto informácii výrazne stúpol záujem Britiek o domáce pôrody. Ide o tzv. „Kate efekt“. Stačí, že sa vojvodkyňa objaví na verejnosti v konfekčných šatách, hneď zmiznú z kamenných aj internetových obchodov či keď má nový účes, hneď ho množstvo žien napodobňuje. Rovnako je to aj s oblečením, hračkami alebo štýlom princa Georga (4) a princeznej Charlotte (2). Jednoducho, Kate a jej rodina sú značka a tak nikoho nárast záujmu o domáce pôrody neprekvapuje. Súkromné pôrodné asistentky hovoria o 44 percentách.

Podľa denníka Daily Mail Kate chcela doma rodiť už vtedy, keď čakala Charlotte, ale po konzultácii s lekármi sa rozhodla pre pôrodnicu rovnako ako pri Georgovi. Aktuálne viaceré zdroje opäť tvrdia, že možnosť domáceho pôrodu je na pretrase, i keď logicky je pravdepodobnosť veľmi malá. Tehotným Britkám však stačí, že domáci pôrod bol v súvislosti s Kate spomenutý a stáva sa čoraz populárnejším. 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Táto malá strapaňa je Georgova urodzená spolužiačka

Tieto hračky sú pre Georga a Charlotte tabu

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia