George udáva módne trendy, mamy jeho štýl milujú

George udáva módne trendy,
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2017-07-19 13:30:09 |

On je tá pravá módna ikona! Károvaná košeľa, ktorú mal princ George na sebe počas cesty do Poľska, sa vypredala do 24 hodín. Každý chce obliecť svojho syna ako princa.

Mladý muž mal počas cesty na oficiálnu návštevu Poľska, kde strávil so sestričkou Charlotte a rodičmi Williamom a Kate tri dni, na sebe károvanú košeľu španielskej značky Tizzas a dnes by ste ju márne hľadali. Jednoducho, je vypredaná. Informuje o tom internetová stránka hlavného predajcu značky, španielskeho obchodného gigantu El Corte Ingles. Princovi, ktorý v sobotu oslávi štvrté narodeniny, ešte určite nedochádza, že všetko, v čom sa objaví, vzbudí neskutočný záujem. Pre Georga bolo dôležité to, aby ho ocino William držal pevne za ruku a nie to, čo má oblečené.

 


TIP: Jeho kráľovská plachosť George


Ešte pred tým, než sa ukázalo, o akú značku ide, na sociálnych sieťach sa strhli búrlivé diskusie. Ľudia tipovali viaceré možnosti. Zdá sa až neuveriteľné, že aj niečo také, ako je detská košeľa, dokáže vyvolať množstvo špekulácií. Po tom, ako sa v médiách objavila informácia, že ide o košeľu značky Tizzas, ktorá vyjde v prepočte zhruba na 35 eur, objednávky sa len tak hrnuli. Tí, ktorým sa neušla, však nemusia zúfať. Predajca informoval, že doplní zásoby a košeľa bude opäť k dispozícii.

Nestalo sa tak po prvý raz a urodzené deti udávajú trendy už od narodenia. Spomínate si napríklad na prvé verejné vystúpenie Georgovej sestričky Charlotte? Mala len dva týždne a o pletenú čiapku, ktorú mala na hlave, okamžite prejavili záujem tisícky mám. Enormný nárast záujmu potvrdila vtedy majiteľka obchodu, v ktorom čiapku pre Charlotte kúpili.

Dá sa povedať, že je to tak so všetkým. Napríklad, keď sa vlani v júli objavili na verejnosti narodeninové fotky princa Georga, tričko s prúžkami, ktoré mal na sebe, by ste o pár hodín po tom zháňali len márne.

Rovnako to bolo aj po zverejnení fotiek so sestričkou Charlotte v júli 2015, na ktorých mal oblečenú rozkošnú bielu košeľu. Alebo si možno spomeniete na šialenstvo, ktoré vyvolali fotky princa Georga v župane počas návštevy exprezidenta USA Baracka Obamu v Kensingtonskom paláci.

 „Efekt princa a princeznej“, keď sa ľudia zúfalo snažia zohnať rovnaké kúsky, aké majú oblečené členovia kráľovskej rodiny, je jednoducho veľmi silný.  

Dnes rodinka opustila Poľsko a namierila si to do Nemecka. Charlotte vymenila červené šatôčky za modré a mamina Kate si dala záležať aj na takých detailoch, že vymenila červené topánočky za modré, aby bolo všetko dokonalé. George mal na sebe ľahkú bielu košeľu a typické šortky, ktoré budú ešte pár rokov hlavnou súčasťou jeho šatníka. Dá sa očakávať, že tieto modely už v tejto chvíli miznú z pultov a skladov internetových obchodov. Veru, enmajú to rodičia túžiaci obleikať svoje deti ako princov a princezné ľahké... :))

Mohlo by vás tiež zaujať:

Letné trendy: Toto sú módne vychytávky letnej sezóny

Šatník tohto dievčatka by ste chceli mať

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia