Šatník tohto dievčatka by ste chceli mať

Šatník tohto dievčatka by
Zdroj: Instagram
2017-04-08 00:12:28 |

Mama trojročnej Nancy utráca tisíce libier za jej oblečenie a doplnky. Tvrdí však, že ju tým nerozmaznáva. Dopraje aj jej 6-ročnému bratovi Sethovi.

Väčšina mám na Slovensku dilemu, či kúpiť nejaký ten dizajnový kúsok radšej sebe alebo malej dcére, riešiť nemusí. Sú rady, keď môžu sebe a ratolestiam dopriať pekné oblečenie, za ktoré nie je potrebné vysoliť nekresťanské sumy. Britka Fern Weston-Bebbett (28) sa však s touto dilemou vysporiadať musela. Dvojnásobná mama na plný úväzok je posadnutá značkami. Nedopraje ich však sebe, ale najmä svojej trojročnej dcére Nancy. Tá už ako ročná dostala od nej na narodeniny kabelku Louis Vuitton za 400 libier (470 eur). Dnes je jej garderóba a skriňa s topánkami, kabelkami a ďalšími doplnkami omnoho bohatšia. Rodina núdzou netrpí a mama sa môže realizovať.

Dôvodom pre nie celkom pochopiteľné počínanie môže byť aj to, že Fern v detstve trpela nedostatkom sebavedomia a nechce, aby niečo podobné zažila aj jej dcérka. Asi bez preháňania môžeme skonštatovať, že to sa nestane. Nancy miluje predvádzať sa a užíva si pozornosť. O tom, že šatník plný dizajnových kúskov jej môžu závidieť tisícky žien, niet pochýb. Mnohé z nich dokonca dostáva mesačne zadarmo od módnych značiek, pre ktoré je to perfektná reklama. Nancy má totiž na sociálnych sieťach vyše 6 000 fanúšikov a toto číslo určite nie je konečné. Okrem toho má už podpísanú aj zmluvu s modelingovou agentúrou.

Fern priznáva, že nakupovanie oblečenia pre dcérku priam miluje. Kúsky, ktoré jej šatník obsahuje, má hodnotu tisícov libier. Nancy si parádenie a pózovanie pred fotoaparátom užíva. Mama tvrdí, že vytvorením jej profilu na Instagrame iba chcela podporiť túto stránku jej osobnosti. „Moja dcéra má rozhodne viac značkových kabeliek a fanúšikov na sociálnych sieťach ako ja,“ smeje sa šťastná Fern, ktorej sa tým napĺňa sen z detstva. „V žiadnom prípade nehovorím, že každé trojročné dieťa by malo mať profil na Instagrame, ale pre Nancy a jej osobnosť to jednoducho funguje,“ vysvetľuje a zdôrazňuje, že určite ju tým nerozmaznáva.

Fern priznáva, že na formálne príležitosti, s akým patria aj svadby, oblieka dcérku drahšie ako inokedy. Pokojne jej dopraje  šaty aj za vyše 400 eur a k nim podobne drahú kabelku, napríklad z dielne Gucci. No a čo, nedali by ste aj vy jeden, dva alebo tri platy do oblečenia svojej princeznej? J) Teda, samozrejme, ak nemáte dobrého sponzora...

Fern, ktorá bola sedem rokov vydatá za režiséra Ryana, investuje aj do oblečenia pre svojho 6-ročného syna Setha. Ten ju však predsa len vychádza o niečo lacnejšie. Dievča je dievča... Do garderóby detí investuje nepomerne viac ako do svojho šatníka. „Je to väčšia zábava a ja sa necítim taká vinná, ako keby som kupovala sebe. Prečesávanie nových detských kolekcií úplne milujem. Keď vidím nejaký pekný kúsok, musím ho Nancy objednať,“ priznáva.

Mama posadnutá značkovým obliekaním má pocit, že ide v súčasnosti o rastúci trend medzi rodičmi –investovať do detí a ona patrí k tým, ktorí to pochopili. „Do detí by som investovala aj posledný cent, do seba nie,“ zdôrazňuje. Fern si uvedomuje, že Nancy a pravdepodobne ešte ani Seth netušia, akú hodnotu ich veci majú. Na tom však podľa nej nezáleží, lebo takto si ona ako mama upokojuje svoju márnotratnosť.

Deťom vraj vštepuje také hodnoty, ako je zdravý životný štýl, dobré vzdelanie, slušnosť a empatia. Chce ich učiť, že hmotné veci nie sú všetko. Nuž, veľa zdaru...

Mohlo by vás tiež zaujať:

Oblečte dieťa štýlovo: Skúste to ako London

Ale som rozkošná, čo poviete?

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia