Ale som rozkošná, čo poviete?

Ale som rozkošná, čo
Ilustračné foto
Zdroj: forget_me_not_frey_FreyBarcrott
2015-09-24 13:30:36 |

Nemá ani rok a módni návrhári sa bijú o to, kto ju oblečie do svojich modelov. Fotogenické bábätko, ktoré začala štylizovať mamina, je dnes aj tvárou detských butikov.

Aj keď Freya Fossaceco je vo svojich ôsmich mesiacoch ešte príliš malá na to, aby sa dokázala postaviť na vlastné nohy, má veľký predpoklad stať sa módnou kráľovnou. Aspoň na Instagrame, kde má viac ako 5500 obdivovateľov. Či už jej mamina Kirsty Whelan (26) nasadí farebnú čelenku, vzorovanú kombinézu alebo tutu sukničku, všetko jej pristane.

Keď sa Freya narodila, bola som na Instagrame nováčikom, ale jednoducho som začala fotiť, pridávať fotky na svoj účet a ľuďom sa to páčilo,“ hovorí Kirsty. Okrem pridávania fotiek začala využívať Instagram na nákup originálnych vecičiek pre malú. „Existuje toľko talentovaných mamičiek, ktoré robia super oblečenia pre bábätká. Páčilo sa mi, že boli robené ručne a išlo o jedinečné kúsky,“ vysvetľuje.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirsty, ktorá vyštudovala odevné návrhárstvo a interiérový dizajn, nechala po otehotnení prácu v nakladateľstve a posmelená úspechom na Instagrame začala tvoriť aj vlastné bábätkovské oblečenia. Pôvodne do svojich výtvorov obliekala len Freyu, no postupne sa jej začali ozývať mamičky z rôznych kútov sveta a majú o jej kombinézy a iné kúsky veľký záujem.


Aj keď si Kirsty uvedomuje, že on-line zverejňovanie fotiek takého malého dieťaťa ako je Freya je kontroverzné, nevidí na tom nič zlého ani nebezpečného. Ak si niekto myslí, že Freya pri štylizovaní a fotení trpí, Kirsty tvrdí, že to tak vôbec nie je. „Naopak, veľmi sa pri tom teší a zvyčajne to netrvá dlhšie ako 10 minút,“ zdôrazňuje.  „Ja som šťastná vtedy, keď je šťastné moje dieťa,“ dodáva.

Prečítajte si tiež:

Na jeseň "poletia" modely s detskými kresbami

Oblečte dieťa štýlovo, skúste to ako London

Fotogaléria


Foto: @forget_me_not_frey_freyBardroft
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia