Jeho kráľovská plachosť George

Jeho kráľovská plachosť George
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2017-07-18 13:50:28 |

Kým malá Charlotte si svoje princeznovské povinnosti čím ďalej tým viac užíva, jej starší braček George sa začína čím ďalej tým viac na verejnosti hanbiť.

Urodzený pár, vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgea, sú v týchto dňoch aj so svojimi rozkošnými ratolesťami na návšteve u našich susedov v Poľsku. Kým Charlotte (2) sa po prílete na varšavské letisko Fryderyka Chopina vynorila z útrob súkromného lietadla v náručí maminy Kate ako diva a rozdávala úsmevy na všetky strany, Georgovi (3) nebolo vystupovanie príjemné a otecko William ho musel povzbudzovať.  Oporu v ňom hľadal po celý čas. 

Stále sa ocina držal za ruku a chvíľami potreboval počuť známy hlas. Evidenentne by bol najradšej niekde inde. Tak sa zdá, že princiatko, ktoré v sobotu oslávi štvrté narodeniny, je v období hanblivosti. Prechádza ním každé dieťa, ani tie urodzené nie sú výnimkou.

Ratolesti sprevádzajú Williama a Kate počas päťdňovej návštevy Poľska a Nemecka, čo je pre fanúšikov rodiny vždy veľký sviatok. Kým George mal pri včerajšom prílete na sebe námornícke šortky a frajerskú košeľu, Charlotte vyzerala rozkošne v červeno-ružových kvetinových šatách. U našich severných susedov pobudnú do zajtra a potom sa presunú do Nemecka.

V Poľsku sa na vzácnych malých hostí pripravili a prezidentská kancelária zverejnila na Twitteri fotky s prichystanými hračkami a zábavkami v apartmáne, ako aj šmýkačkami v záhrade zámku Belveder, v ktorom sa urodzená rodinka ubytovala.

William a Kate berú deti na oficiálne zahraničné cesty zatiaľ skôr výnimočne. Ak však rodičov sprevádzajú, všade majú o program majú postarané. Napríklad pre Georga pripravili počas jeho úplne prvej zahraničnej cesty do Austrálie a na Nový Zéland v roku 2014 návštevu jednej zo škôlok, kde sa pohral s tamojšími deťmi. Vlani v Kanade bola súčasťou delegácie už aj malá Charlotte a na počesť kráľovských potomkov tam zase pripravili detskú záhradnú párty.

(detská záhradná párty na počesť Georga a Charlotte)

Ako vidno zo všetkých fotiek, William a Kate majú úlohy spravodlivo podelené - ona má na verejnosti na starosti mladšiu Charlotte a princ staršieho Georga.

 

 

 

 

Prečítajte si tiež:

Huncútstva Georga a Charlotte na oslavách narodenín kráľovnej

Takto to seklo Georgovi a Charlotte na svadbe tety Pippy

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia