Tieto hračky sú pre Georga a Charlotte tabu

Tieto hračky sú pre
Ilustračné foto
Zdroj: TASR/AP
2017-08-29 00:57:45 |

Urodzení rodičia William a Kate by si to síce mohli dovoliť, no napriek tomu sa rozhodli, že ich deti sa s týmito hračkami hrať tak skoro nebudú. Tušíte, o ktoré ide?

Bola by úžasnou babičkou. Ako nočný motýľ. Prišla by, urobila by deťom bublinkový kúpeľ, pošantila si s nimi a zase by odišla. Asi takto by to podľa princa Williama vyzeralo, keby ešte žila lady Diana, babička, ktorú jeho ratolesti George a Charlotte nikdy nestretnú. William sa tak vyjadril v dokumentárnom filme Diana, naša matka: Jej život a dedičstvo, ktorý vznikol pri príležitosti 20. výročia jej smrti.

(Lady Di a princ Charles so svojimi synmi Williamom a Harrym.)

Okrem iného prezradil, že s Kate sú pre svoju veľkú lásku k potomkom neraz ich rukojemníkmi. Neznamená to však, že im dovolia každý rozmar. Naopak, snažia sa ich vychovávať skôr prísne a majú stanovené jasné pravidlá. Samozrejme, nikdy nebudú mať úplne klasické detstvo, no rodičia robia všetko pre to, aby bolo v rámci možností čo najobyčajnejšie.  

(princ George)

Existujú isté aspekty rodičovstva, v ktorých sú urodzení rodičia neoblomní. Podľa časopisu US Magazine, George a Charlotte nemajú dovolené používať iPad alebo hrať sa doma s akýmikoľvek elektronickými zariadeniami. Namiesto toho ich rodičia povzbudzujú v hrách s drevenými hračkami, plyšákmi, autíčkami či bábikami a veľa času trávia vonku. Práve to ich ako rodinu výrazne spája. To, že William a Kate prísne dbajú na klasiku, dokumentujú aj fotky, ktoré sa dostanú na verejnosť. Ani na jednej nenájdeme princiatka s elektronikou. Takže Pokémonov, Clash Royale či Minecraft tak skoro poznať nebudú.

(princezná Charlotte)

Odzrkadľuje sa to aj v obliekaní – Kate uprednostňuje u detí klasický štýl a nepodporuje žiadne výstrednosti, ako mnohé celebrity. U malého princa a princeznej sa určite nedočkáme takých „úletov“ ako sú nalakované nechty, vysoké topánky, detské tetovanie či rôzne bláznivé modely. Uhladenosť a cit pre mieru patria automaticky k vyššej spoločnosti. 

(Urodzení rodičia si potrpia na klasiku.)

I keď pre oficiálne povinnosti sa William a Kate nemôžu ratolestiam venovať na 100 percent, spoločne strávený čas je veľmi kvalitný. 

Mohlo by vás tiež zaujať:

George udáva módne trendy, mamy jeho štýl milujú

Jeho kráľovská plachosť George

Toto je žena, ktorá si omotala princa Harryho okolo prsta

 

 

 

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia