Ako celebrity oznámili, že čakajú bábätko?

Ako celebrity oznámili, že
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2016-01-29 20:00:06 |

Prvé týždne tehotenstva sú pre každý pár obvykle intímnou záležitosťou, no po pár mesiacoch treba s pravdou von. Ako toto sladké tajomstvo prezradili známi ľudia?

Herečka Liv Tyler vyzerala rovnako prekvapená ako jej fanúšikovia, keď prednedávnom na Instagrame oznámila, že sa stane po tretíkrát mamou. „Ach môj bože, zdá sa, že bocian k nám príde opäť na návštevu,“ napísala pod svoju čierno-bielu fotografiu, na ktorej pózuje niekde na pláži s úsmevom na tvári a rukou na rastúcom brušku. Krásna mama má dvoch synov, tak uvidíme, či k nim pribudne ďalší do partie alebo to tento raz bude dievčatko.

 

Tretie dieťa čaká aj americká podnikateľka a bývalá modelka Ivanka Trump. S manželom Jaredom Kushnerom, štvorročnou dcérou Arabellou a 23-mesačným synom Josephom by ho mali privítať už v nasledujúcich týždňoch. S oznámením tejto novinky pomohli mamine aj deti, ktoré s radosťou zapózovali na fotkografiu, na ktorej ukazuje, že v brušku má dieťa číslo 3.

 

Dcéra bývalého prezidenta USA Chelsea Clinton sa pochválila s novinkou, že čaká s manželom Marcom Mezvinskym druhé dieťa, pred mesiacom na Twitteri. Urobila to prostredníctvom fotky prvej dcérky Charlotte čítajúcej knihu. „Budúce leto bude Charlotte veľkou sestrou!“ oznamuje titulná strana a tak sa starí rodičia – Bill a Hillary Clintonovci môžu tešiť na ďalšiu vnučku.

 

Americký plavec, ktorý drží niekoľko svetových i olympijských rekordov, Michael Phelps, sa o radosť z očakávania prvého potomka podelil tiež so svojimi fanúšikmi. Fotka, na ktorej pózuje so snúbenicou Nicole Johnson, nemôže chýbať bazén a maličké plavky. „Zistili sme, 8 týždňov sme čakali ... Dnes je to 12 týždňov a vyzerá to, že budeme mať chlapca!!!“, napísal. Uvidíme, či to naozaj bude chlapec... na to si ešte musíme počkať, lebo zatiaľ ešte stále pláva v mamičkinom brušku.

 

Romanticky oznámili očakávanie prvého spoločného potomka Justin Timberlike a Jessica Biel. Sladké tajomstvo si dlho nechávali pre seba, aj keď už všetci okolo vedeli, že bábätko je na ceste. Nnakoniec Justin správu potvrdil na Instagrame v deň svojich narodenín. Na fotke kľačí pred jessicou a bozkáva jej nahé tehotenské brucho. „Ďakujem všetkým za narodeninové blahoželania. Tento rok azčínam s tým najväčším darom. Už sa nemôžem dočkať,“ napísal k fotke.

 

Americký herec Robert Downey Jr. bol celkom originálny. O tom, že čaký s manželkou Susan bábätko, informoval na Twitteri pár slovami. No nie je to sladké?

Speváčka Destiny's Child Kelly Rowland oznámila veľkú novinku prostredníctvom zátišia, na ktorom sú veľké a malé tenisky. Pár tenisiek nevyzerá hocikedy tak sladko ako v tomto prípade. Jej synček Titan Jewell Witherspoon, ktorého otcom je Tim Witherspoon, má dnes už vyše roka.

 

Ako lepšie oznámiť očakávanie bábätka, než počas nejakej výnimočnej udalosti. Tak to urobila R & B speváčka Alicia Keys, ktorá o svojom druhom tehotenstve informovala v deň štvrtého výročia manželstva  s raperom a producentom Swizzom Beatzom. Genesis oslávil v decembri prvé narodeniny.

Jessica Simpson oznámila svoje druhé tehotenstvo na Štedrý deň v roku 2012 vtipnou fotkou prvej dcérky Maxwell v červeno-bielom prúžkovanom overale a nápisom v piesku Veľká sestra.

 

Prečítajte si tiež:

Svetové celebrity: Najlepšie a najhoršie mená detí

Aké darčeky dostávajú George a Charlotte?

Drobci celebrít odhalení, ktorý je najrozkošnejší?

 

 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram, Twitter, Facebook
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia