Tieto kombinácie rodičov a detí patria podľa zverokruhu k najhorším

Tieto kombinácie rodičov a
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-12-25 00:30:00 |

Puto medzi rodičom a dieťaťom je mimoriadne posvätné a krásne. Miera dôvery a priateľskosti sa však v každom vzťahu líši. A môžu za to hviezdy!

Niektorí rodičia sú ľudia s otvorenou mysľou, milujú zábavu a deti sa v ich spoločnosti cítia mimoriadne pohodlne. Iní preferujú prísne pravidlá a vyžadujú poriadok a disciplínu. Každý rodič má jednoducho svoj štýl. Aj každé dieťa má svoju osobnosť, ktorá ho charakterizuje. Ak máte s dieťaťom neustále nezhody a hádky sú bežnou súčasťou vášho spolužitia, možno to súvisí s vašou nekompatibilitou. Ktoré znamenia zverokruhu len ťažko nájdu spoločnú reč?

Baran a Rak

Barani sú najviac nadšení z cieľov a ambícií svojich detí. Všetky sú o presadzovaní sa, aby dosiahli vrchol úspechu a chopili sa každej príležitosti, ktorá sa naskytne. Rakom táto horlivosť však často chýba. Sú to emocionálne zdatní jedinci, ktorí si dávajú viac času a pohybujú sa vlastným tempom. To nejakým spôsobom vytvára obrovskú bariéru medzi týmito dvoma typmi osobnosí, čo ich robí najmenej kompatibilnými.

Blíženci a Býk

Blíženci a Býci sú úplne odlišné osobnosti. Zatiaľ čo Blíženci sú veľkí hovorcovia a radi sú v spoločnosti ľudí, Býci sú introverti a radšej zostávajú vo svojich vlastných zónach komfortu. Takže vždy, keď rodič Blíženec nabáda svoje dieťa Býka, aby bolo otvorenejšie voči iným ľuďom, pravdepodobne narazí a vo vzťahu sa vzďaľujú.

Lev a Vodnár

Ľudia narodení v znamení Leva milujú pozornosť a chcú byť vždy v centre diania. Radi sú v spoločnosti iných ľudí a potrebujú uznanie za to, čo robia a kým sú.  Naopak, Vodnárom nezáleží na tom, čo o nich hovoria a myslia si iní ľudia. Zatiaľ čo rodič Lev môže považovať dieťa Vodnára za neposlušné a neorganizované, ono pre svoju individualistickú osobnosť potrebuje svoj priestor a súkromie.

Váhy a Panna

Váhy sú o rovnováhe a bezpečí. Sú mierotvorcami v rodine. Hoci Panny môžu milovať oddanosť Váh udržiavať stabilitu, nepáči sa im ich ľahká a nedbalá povaha. Panny sú o dokonalosti a bezchybnosti. Sú to prieberčiví ľudia a chyby netolerujú. To znamená, že táto kombinácia zverokruhu rodič-dieťa môže v určitom bode zškrípať.

Kozorožec a Strelec

Kozorožec a Strelec sú úplne odlišné osobnosti, pričom prvý z nich je mimoriadne praktický a vypočítavý a druhý je spontánnejší a dobrodružnejší. Zatiaľ čo Kozorožec vidí Strelca ako bezohľadného, ​​Strelec môže mať pocit, že Kozorožec je síce efektívny, ale nudný, čo vedie k nekompatibilnému vzduchu.

Škorpión a Lev

Čo robí Škorpióna a Leva nezlučiteľnými, je ich spoločná osobnostná črta. Obaja sú asertívni a rodení vodcovia. Zatiaľ čo Škorpión sa postará o to, aby bol jeho názor vypočutý, podobne aj Levy zdieľajú  túžbu viesť. To spôsobuje roztržky a konflikty, ktoré nemajú presvedčivý výsledok. Rodičia a deti zdieľajúce túto kombináciu zverokruhu môžu mať často problém nájsť spoločnú reč.

Ryby a Strelec

Ryby aj Strelci sú rojkovia. No kým Strelci veria v uvádzanie svojich myšlienok do praxe, Ryby sú bojazlivejšie a obávajú sa následkov. Aj keď zdieľajú niektoré spoločné myšlienky, ich prístup je veľmi odlišný, vďaka čomu sú nekompatibilní.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia