15 párov, z ktorých sú podľa zverokruhu skvelí rodičia

15 párov, z ktorých
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2020-05-11 13:30:00 |

Keď máte vzťah, je úplne prirodzené rozmýšľať nad spoločnou budúcnosťou. Jej súčasťou je aj výchova detí. Odpoveď vám môžu dať hviezdy...

Každý, kto má deti, by chcel byť najlepším rodičom. Dokonalá mama ani dokonalý otec neexistujú, no ak sa podľa astrológie dáte dokopy s tým správnym znamením zverokruhu, môže byť výchova vo vašom podaní omnoho lepšia. Prečítajte si, ktoré páry sú podľa hviezd tými najlepšími rodičmi.

Býk a Baran

Býk a Baran majú tak rozdielne rodičovské štýly, že v konečnom dôsledku z toho vzniká takmer dokonalá konzistencia. Baran je temperamentný a veľmi energický, zatiaľ čo Býk je upokojujúcim a trpezlivým prvkom. Hviezdnym príkladom takéhoto spojenia sú napríklad Victoria Beckham (Baran) a David Beckham (Býk). Kým Victoria energicky deti ráno zobúdza, David má na starosti ustrážiť rutinný čas na spánok a dopriať deťom pohodu.


Škorpión a Ryby

Ide o dve veľmi citlivé znamenia, ktoré dokážu priam dokonale napĺňať emocionálne potreby detí. Škorpión slúži ako ochranný štít rodiny, čo Ryba potrebuje. Spolu sa dokážu postaviť proti svetu a brániť rodinu. Deti, ktorých rodičia sú Škorpión a Ryba, budú mať v rodine vždy najbezpečnejšie zázemie.


Lev a Kozorožec

Existuje jedno slovo, ktoré charakterizuje spojenie Kozorožca a Leva: oddanosť. Obaja vkladajú celé svoje srdcia do rodiny aj za cenu osobných obetí. Rodina je vždy na prvom mieste a deti to cítia.


 Baran a Váhy

Aj keď sa môže zdať, že spojenie Barana a Váh nemôže fungovať, sú to dve z najkompatibilnejších znamení zverokruhu, pokiaľ ide o rodičovstvo. Spoločne dokážu dať do rodiny veľa života, tvorivosti a energie. Stále hľadajú možnosti na spoločnú zábavu, no za zatvorenými dverami ponúkajú deťom bezpečie.  


Býk a Kozorožec

Býk a Kozorožec sú perfektnými rodičmi, ktorí uprednostňujú slobodu pred prísnymi pravidlami. Oni sami pravidlá nedodržiavajú, tak ako to môžu chcieť od detí? Napriek tomu, že nie sú až takí zásadoví, po hlavách si skákať nenechajú a dokážu byť prirodzenými autoritami, ktorým deti prejavujú úctu.


Vodnár a Lev

Vodnár a Lev sú ako rodičia v perfektnej rovnováhe, lebo jeden vládne srdcom a druhý rozumom. Do chodu domácnosti a do výchovy sa obaja aktívne zapájajú. Majú tendenciu ignorovať rodové stereotypy.


Váhy a Ryby

Rodičia obidvoch znamení sú šetrní a spravodliví. Robia všetko pre to, aby udržali v dome pokoj a pohodu. Vychovávajú skôr láskavosťou ako prísnou disciplínou. Sú to dobráci, ktorí len málokedy povedia „nie“. Neznášajú konflikty, preto sa im vyhýbajú.


Škorpión a Panna

Spojenie Škorpióna a Panny je pre deti jedným z najlepších. Tvoria pár s tradičnými predstavami a hodnotami starej školy. Zdravá večera sa podáva vždy v tom istom čase a rodina sedí spolu pri stole. Dôležitou súčasťou rodinného života sú tradície a rituály. Úžasné na tomto spojení je to, že i keď obaja sú tradicionalisti, sú aj neskutočne vášniví a nehanbia sa za to.


Býk a Rak

Spojenie týchto dvoch znamení zverokruhu znamená emocionálne bezpečie a stabilitu pre deti.  Býk vystupuje ako ochranca rodiny, zatiaľ čo rak má na starosti zabezpečenie potrieb všetkých jej členov. Deti sa pri týchto rodičoch cítia bezpečne a pohodlne, vedia, čo je to tradičná rodina a jej hodnoty.


Váhy a Panna

 
 

Váhy a Panna asi nikdy nebudú patriť k najromantickejším párom, ale čo sa týka výchovy detí, spolupracujú viac ako skvelo. Panna je praktická a drží sa pri zemi, Váhy naopak, berú život s väčšou ľahkosťou. Práve vďaka tomu, že sú títo rodičia takí rozdielni, sa navzájom dokonale dopĺňajú.

 

Strelec a Blíženci

 
 

Pre deti rodičov Strelca a Blíženca je detstvo jedným veľkým dobrodružstvom. Obidve znamenia sú kreatívne a nikdy sa nedajú zviazať. Ich domov je hlučný, chaotický a spoločenský. Deti už od rána skáču po posteliach pripravené na zábavu. Ide o nekonvenčných rodičov, ktorí uprednostňujú slobodu prejavu u detí pred pravidlami. Kým niekoho by to unavovalo, Strelca s Blížencom to nabíja energiou.


Rak a Škorpión

Rak aj Škorpión sú ochrancami rodiny a ich domov je ich hradom. Rodina je na prvom mieste a rodičovstvo je pre nich alfou a omegou. Zmyslom ich života je udržiavať rodinu v bezpečí a láske. Budovanie krásneho prívetivého domova a plnenie potrieb detí, to je to, čo ich napĺňa viac ako kariéra alebo čokoľvek iné.


Panna a Strelec

Deti Panny a Strelca si musia zvyknúť na to, že v rodine panujú pravidlá a prísna rutina. Rodičia sa vždy ubezpečia, či sú upratané hračky, napísané domáce úlohy alebo ustlané postele v detskej izbe. I keď Strelec je sám osebe kreatívny, v spojení s Pannou smeruje túto svoju danosť do vymýšľania kreatívnych pravidiel pre rodinu. Obaja vedia, čo od detí chcú a vo výchove sa podporujú.


Lev a Škorpión

Lev a Škorpión sa vždy starajú najprv o záležitosti rodiny, až potom o ostatné.  Sú oddaní, milujúci a na zabezpečení rodiny dokážu veľmi tvrdo pracovať. Lev ako hravé znamenie sa dokáže s deťmi blázniť a vymýšľať, hĺbavejší Škorpión je zárukou bezpečného domova, v ktorom sa deti cítia dobre.


Rak a Kozorožec

Stretnutie týchto dvoch znamení ako rodičov je úžasné. Obaja sú povzbudzujúci, ochranárski, starostliví a majú silný zmysel pre potreby detí. Vedia, že lojalita začína doma a vytvárajú dokonalé "hniezdo" pre svoju rodinu. Buďte si istí, že keď prídete na návštevu do rodiny Raka a Kozorožca, nájdete u nich nekonečné množstvo vystavených rodinných fotiek. 

 


Foto: thinkstock.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia