HVIEZDY: Aký typ otca ste podľa znamenia?

HVIEZDY: Aký typ otca
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-11-21 15:30:00 |

Vedeli ste, že znamenie zverokruhu môže ovplyvniť, akým otcom ste pre svoje deti? Zistite, čo hovoria horoskopy o vašom rodičovskom štýle, pozitívach a nedostatkoch.

Spôsob, ako otec vychováva svoje deti a vzťah, aký s nimi má, môže byť ovplyvnený aj znamením zverokruhu. Prečítajte si, čo o vás hovoria hviezdy.

Baran (21. marec - 19. apríl)

Otec Baran chce, aby jeho deti mali to, čo nemal on a dosiahnuť to, čoho on nebol schopný. Chce, aby jeho deti boli vo všetkom úspešné. Tatkovia Barani vedia narobiť celkom veľký rozruch, najmä pokiaľ ide o dcéry. Strážia si ich ako oko v hlave.

Býk (20. apríl - 20. máj)

Tatko Býk je pokojný. Nenúti deti byť vo všetkom nadpriemernými. Je to povzbudzujúci typ otca. Je veľmi veľkorysý a zodpovedný. Často môže deti vystrašiť svojimi požiadavkami na disciplínu, ale na druhej strane im dá dostatok času na zotavenie sa jeho zmysel pre humor ho vždy vráti do hry.

Blíženci (21. máj - 20. jún)

Blíženci sú často pohltení prácou, tak neraz nemajú na deti čas. Ak si ho však nájdu, deti si ho riadne užijú. Otcovia Blíženci sú očarujúci a komunikatívni, sú typickí tým, že dokážu rozprávať príbehy o svojich deťoch donekonečna.

Rak (21. júna - 22. júla)

Raci sú považovaní za neprekonateľných otcov v horoskope. Sú stvorení pre domácnosť a nesťažujú sa na žiadnu prácu. Hoci môžu byť náladoví, majú zlaté srdce a pre svoje deti urobia všetko na svete.  

Lev (23. júl - 22. august)

Otcovia Levy môžu byť prísni a veľmi nároční, ale urobia všetko, čo je v ich silách, aby svojej rodine poskytli dobrý život. Sú tými najväčšími ochrancami a dôveru svojich detí nikdy nezradia.

Panna (23. august - 22. september)

Otec Panna nedokáže dávať svoju lásku k deťom najavo úplne otvorene. Ale nájde si iný spôsob, ako im ukázať svoju náklonnosť. Najčastejšie je to spoločným trávením času. Tým, že otcovia Panny sú zvedaví a perfekcionisti, chcú, aby ich deti boli vo všetkom najlepšie.  


HVIEZDY: Aký typ mamy ste podľa znamenia?


Váhy (23. september - 22. október)

Muži narodení v znamení Váh sú spravodlivými otcami, čo ich robí neústupnými aj pri rozdávaní trestov. To, že sa snažia vždy všetko spravodlivo vyriešiť, nijako ich lásku k deťom nezmenšuje.

Škorpión (23. október - 21. november)

Otcovia Škorpióny vyžarujú mužnosť a silu a neboja sa ju použiť ani vtedy, keď ide o disciplínu detí. Sú to lojálni otcovia, pre ktorých je dôležité byť vždy blízko svojich detí a zdieľať s nimi všetko dobré aj zlé.

Strelec (22. novembra - 21. decembra)

Strelci majú srdce dieťaťa, čo z nich robí skutočne zábavných a veselých otcov. Aj keď patria k tým, ktorí sa vyhýbajú starostlivosti o bábätká v útlom veku, všetko to deťom vynahradia, keď trochu podrastú.

Kozorožec (22. decembra - 19. január)

Kozorožec je tradičné prírodné znamenie, z čoho vyplýva, že takýto otec očakáva od potomkov dobré správanie a mravy. Trvá na disciplíne, ale neváha oceniť a odmeniť dobré správanie.

Vodnár (20. január - 18. február)

Vodnári sú skvelými otcami! Často sú netrpezliví a chcú, aby ich deti boli čo najskôr veľké. Nie sú to však nudní rodičia, naopak, deti milujú chvíle strávené s nimi. Vodnári sú prísni a potrebujú vždy posledné slovo.

Ryby (19. február - 20. marec)

Otcovia Ryby sú často tichí, ale vždy deti povzbudzujú k tomu, aby mali veľa priateľov a nevyhýbali sa spoločenskému životu. Potomstvu sú veľmi oddaní. Ide o emocionálne otvorených ľudí, ktorí sa o pocitoch s deťmi často bavia.

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia