OBROVSKÁ novina: Baby boom pokračuje! OBĽÚBENÁ slovenská herečka čaká 3. dieťatko

OBROVSKÁ novina: Baby boom
Zdroj: Instagram/dominika_m_o_r_a_v_k_o_v_a
2024-06-14 19:00:00 |

Toľko radostných noviniek ako za posledné obdobie sme tu už dávno nemali. Aktuálne nosí  pod srdcom dieťatko aj známa slovenská herečka, speváčka a moderátorka Dominika Morávková.

V súčasnosti sa na príchod bábätka pripravuje hneď niekoľko známych osobností. Moderátor Vlado Varecha, ďalší známi moderátori Zuzana a Michal Kovačičovci či moderátor a herec Dušan Ambróš, ktorého môžete pravidelne vídať v relácii Riskuj a seriáli Nemocnica

Rovnakú novinku má však aj Ambróšova kolegyňa Dominika Morávková, v jej prípade ide už o tretie dieťatko. Sympatická umelkyňa vychováva 7-ročnú dcérku Améliu a 4-ročného synčeka Damiána Huga. Kým prvý pôrod absolvovala klasicky v nemocnici, pri druhom zvolila alterntatívnejšiu metódu - chlapčeka priviedla na svet doma. Pre bývalú speváčku formácie S hudbou vesmírnou to predstavovalo tak silný zážitok, že sa rozhodla spraviť si kurz popôrodnej duly.

Ten bude Dominike určite veľmi užitočný aj o pár mesiacov, kedy ju čaká ďalší pôrod. Blondínka sa totiž magazínu Zdravie pochválila, že život si pre ňu a pre jej rodinu pripravil veľké zmeny. ,,Pretože som opäť tehotná,” priznala so širokým úsmevom talentovaná kráska. Srdečne gratulujeme!

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Zdravie

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia