Dcéra slávneho speváka PORODILA: To, čo povedal jej otec pred pôrodom, ju NEPOTEŠÍ!

Lionel Richie s dcérou
Lionel Richie s dcérou
Zdroj: SITA
2024-05-25 07:00:00 |

Otcovia vedia niekedy poriadne "zavariť". Zo známeho speváka sa stal trojnásobný dedko no a pred celým svetom vyzradil o svojej dcére aj to, čo možno nemal!

Lionel Richie má troch potomkov - Nicole, Milesa a Sofiu. A práve posledná menovaná spravila zo speváka trojnásobného dedka. Prvé dve, vnučku Harlow (16) a vnúčika Sparrow (14), porodila jeho adoptívna dcéra Nicole. No a ako to už býva, aj Sofia mala strach z nepoznaného. Prezradil to na ňu práve jej otec.

Známy spevák povedal, že je vydesená z príchodu bábätka a v rozhovore pre extratv.com zavtipkoval aj o nervovom zrútení oboch budúcich rodičov. „Stále hovorím: Upokoj sa. Keď príde dieťa, potom sa začne vaše nervové zrútenie, viete,“ povedal Richie. Lionel tiež priznal, že správa o tom, že jeho najmladšie dieťa bude mať už dieťa ho vystrašila.

Sofia sa s tým, že už porodila, podelila na Instagrame, kde ju sleduje 11 miliónov ľudí. S manželom vybrali dcérke krásne meno. „Eloise Samantha Grainge. 20.5.2024 - najlepší deň v mojom živote," zverila sa. Pod príspevkom sa začali hromadiť gratulácie napríklad aj od Hailey Bieber, Kylie Jenner, Ashley Tisdale či Lily Collins.

Sofia Richie sa do povedomia širšej verejnosti dostala hlavne vzťahom s Justinom Bieberom. V roku 2021 odhalila, že je opäť zadaná. Zaľúbila sa do Elliota Graingea, britského hudobného manažéra. V apríli 2022 sa zasnúbili a o rok neskôr mali veľkolepú svadbu.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia