Ďalší mladý otecko v hre: Veľkou NOVINOU sa pochválil aj obľúbený slovenský influencer!

Ďalší mladý otecko v2024-05-23 19:00:00 |

Posledné obdobie je plodné na samé radostné novinky. Už o pár mesiacov sa k známym slovenským oteckom pridá aj tento obľúbený slovenský komik a influencer.

Meno Samuel Miškov vám možno nič nehovorí, no keď sa povie Samo Zvaný, určite si mnohí vybavia mladého sympaťáka, ktorý na sociálnych sieťach zverejňuje náučné a zároveň vtipné videá. Okrem toho je Samo aj moderátorom, pričom pred pár mesiacmi zahviezdil v kulinárskej šou Bez servítky.

Svojich takmer 200-tisíc sledovateľov na Intagrame a viac ako 360-tisíc na Tik Toku influencer v pondelok večer šokoval krásnou novinou. Originálnym spôsobom, ktorý mu je vlastný, oznámil, že s priateľkou Dianou čakajú bábätko.

Dvojica zverejnila video, v ktorom fanúšikov oboznamovala o zaujímavostiach o sebe. Na záver však prišla tá najväčšia čerešnička na torte, keď do kamery ukázala záber z ultrazvuku. 

Krátko nato pristál na profile 26-ročného fešáka ďalší príspevok. ,,Na prebdené noci, strach, obavy, stres a zodpovednosť sa dá pripraviť len sčasti. Ale určite nie je ten malý človiečik pripravený na tú lásku, ktorá už teraz praská vo švíkoch. Zahrnieme ťa ňou a budeš tá najmilovanejšia coura na svete! Tešíme sa na teba,” napísal budúci otecko, ktorého čoskoro čakajú rovnaké povinnosti, ako napríklad ďalšieho moderátora a komika Vlada Varechu. Kým sa taka stane, chlapci sa zatiaľ môžu priučiť od ich mladšieho kolegu Sama Procházku. Ten sa totiž už od začiatku mája teší zo synčeka Tea.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/samo_zvany

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia