VIDEO čistej a nefalšovanej lásky! Zuzana Plačková s manželom a synčekom si získajú vaše SRDCIA

Zuzana Strausz Plačková a
Zuzana Strausz Plačková a René Strausz
Zdroj: Instagram/queen.plackova
2024-05-02 15:00:00 |

Jednou z najsledovanejších rodiniek na sociálnych sieťach sú rozhodne manželia Zuzana Strausz Plačková a René Strasz s ich synčekom Dionom. Ak si vás doteraz nezískali, týmto videom to určite napravia.

Obľúbení a úspešní slovenskí influenceri patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu. Avšak nebolo tak tomu vždy. V minulosti si prešli väčšou krízou, keď sa René začal obzerať aj po iných dievčatách a Zuzane bol neverný.

Dvojica je spolu dlhých 14 rokov vrátane ročnej pauzy, pričom deväť si užívajú vzájomné šťastie ako manželia. Silné puto sa ešte viac zintenzívnilo po narodení synčeka Diona, ktorý sa vypýtal na svet v septembri 2022.

Strauszovci spočiatku svojho chlapčeka na Instagrame neukazovali, dnes sa ním však pýšia v celej jeho kráse. Najnovšie sa René podelil o video, v ktorom ho od samej lásky idú obaja doslova spapať. Dionko sa na záberoch netvári úplne nadšene, a tak si jedna zo sledovateliek neodpustila uštipačný komentár: ,,Nemučte ho,” odkázala rodičom. René jej slová nenechal len tak a okamžite zareagoval. 

,,Ty si pekne mimo, vidno, že nemáš deti, a keď máš, tak ich nemáš rada asi, lebo toto napíše len trubka,” odpísal jej otecko, v ktorého videu sa našli mnohí rodičia vidiaci iba čistú a úprimnú lásku.


Zdroj: Instagraam/rene.rendy

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia