NEUVERITEĽNÉ priznanie: Silvia Kucherenko sa teší z prepustenia exmanžela: Wau, pozrite, čo robil, kým bol vo väzení!

Silvia Kucherenko
Silvia Kucherenko
Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko
2024-04-19 19:00:00 |

Podnikateľ Sergej Kucherenko si po deviatich rokoch užíva pocit slobody, kedy môže byť konečne so svojimi blízkymi. Vo väzení mu bezpochyby chýbala celá rodina a najmä syn Alexander Marcus, ktorého má s influencerkou Silviou Kucherenko. Tá po jeho prepustení ukázala sledovateľom niečo skutočne dojímavé.

Silvia Kucherenko prežíva šťastné dní. Po rokoch odlúčenia si opäť vychutnáva okamihy v prítomnosti dnes už exmanžela Sergeja, ktorého pred pár dňami pustili na slobodu. 

Najprv atraktívna mamička zverejnila emotívne video, v ktorom zaznamenala krásne stretnutie Sergeja s ich spoločným synom Alexandrom. Ten nekrýval šok a ani radosť z toho, že sa konečne vidí so svojím otcom. Nečakaná návšteva sa tak nezaobišla bez úprimných objatí plných lásky.

O niečo neskôr známa influencerka a modelka sledovateľom ukázala, čomu sa okrem iného Sergej za mrežami venoval. Poctivo zbieral fotografie svojich milovaných blízkych, ktoré si zakladal do albumu. 

Silviine príspevky, samozrejme, neostali bez odozvy. ,,Ďakujeme za šialené množstvo milých správ. Neviete si to ani predstaviť, koľko ich je. Sergej vám ďakuje aj ja,” odkázala priaznivcom blondínka.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia