VIDEO Exfamanžel Silvie Kucherenko je po rokoch na SLOBODE: Jeho prvé stretnutie so synom vás DOJME!

Silvia Kucherenko so synom
Silvia Kucherenko so synom
Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko
2024-04-16 11:00:00 |

Modelka, influencerka a podnikateľka Silvia Kucherenko vychováva svojho syna Alexandra Marcusa takmer deväť rokov sama. Jeho otca však minulý týždeň podmienečne prepustili z väzenia a prvé Sergejove kroky viedli práve za milovaným tínedžerom.

Silvia Kucherenko ostala na konci roku 2015 na svojho 5-ročného syna sama. Jej vtedy ešte manžela Sergeja zatkla rakúska polícia, pričom podnikateľ skončil vo väzení vo Viedni. O mesiac ho presunuli na Slovensko. Ukrajinský podnikateľ čelil obžalobe z trestného činu porušovania povinností pri správe cudzieho majetku.

Sergej je však od 12. apríla opäť na slobode, z čoho má nesmiernu radosť nielen on, ale aj Silvia a ich spoločný potomok. Napriek tomu, že sa dvojica v roku 2019 rozviedla, stále vychádza veľmi priateľsky. Dôkazom, že známa blondínka na otca svojho syna nezanevrela, je emotívne video zachytávajúce jej exmanžela na návšteve u nich doma. 

Kucherenko sa z ničoho nič objavil v izbe 14-ročného Alexa, ktorý ostal doslova v šoku. Ich prvé stretnutie po mnohých rokoch odlúčenia vás zaručene dojme.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia