RADOSTNÁ novina slovenského herca: Je z neho čerstvý otecko, dievčatko dostalo krásne meno!

RADOSTNÁ novina slovenského herca:
Zdroj: Instagram/michaldomonkos
2024-04-10 11:00:00 |

Do slovenského šoubiznisu pribudlo nové dieťatko. Postaral sa o to známy televízny a najmä dabingový herec, ktorý sa počas víkendu stal po prvýkrát otcom.

Reč je o Michalovi Domonkošovi, ktorého môžete poznať napríklad ako nadporučíka Michala Ondrejku z televízneho projektu Policajti v akcii. Bratislavčan je však preslávený najmä svojím hlasom, už od detstva sa totiž venuje dabingu. Práve ten bol jeho odrazovým mostíkom k tomu, aby sa stal v dospelosti úspešným režisérom slovenského znenia, hercom a moderátorom.

Michal má veľmi blízko i k svadbám, keďže si privyrába ako starejší. Minulý rok však okrem iných absolvoval aj tú svoju, pričom o približne polroka neskôr sa manželia Domonkošovci tešia z krásnej novinky.

,,Na dobré sa čaká. Tak veríme, Mia, že aj vďaka tebe bude tento svet lepší a ešte krajší. Tešíme sa z Teba, ľúbime ťa. O to viac je dnešný deň silnejší, že práve dnes by oslavovala moja mamina meniny. Vitaj medzi nami a buď požehnaná,” napísal novopečený otecko k záberom z nemocnice, kde pózuje spolu s mamičkou a čerstvo narodenou dcérkou. Ako Michal spomenul, rozkošné dievčatko dostalo veľmi pekné meno Mia, ktoré vzniklo zo skrátenej podoby mena Mária.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/michaldomonkos

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia