Markizácka hviezdička zverejnila FOTO po BRUTÁLNOM pôrode: Popraskali jej...

Nikola Čechová
Nikola Čechová
Zdroj: TV Markíza
2024-03-22 07:00:00 |

Nikola Čechová je Slovákom dobre známa vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Survivor. Tento projekt však nebol jediným obdobím jej života, keď si siahla na úplne dno. Nedávno sa totiž stala prvýkrát mamičkou a pôrod pre ňu nebol vôbec jednoduchý.

Influencerke, ktorá na sociálnej sieti Instagram vystupuje ako Shopaholic Nicol, sa narodil synček. Tomu spoločne s partnerom dali meno Hugo. Nikola otvorene hovorí o tom, že jeho príchod na svet trval až 3 dni a dosť si vytrpela. 

Krátko po pôrode sa napríklad zverila, že jej popraskali žilky v očiach. Svojich followerov preto prosila o nejaké tipy, ako sa s týmto problémom vysporiadať. „Už je to lepšie, ale nie ideálne,” povedala k tomu Čechová, ktorej je jej partner veľkou oporou. „Je to ten najlepší chlap, akého som kedy stretla,” vyznala sa.   

 

 

Nikola je už konečne so svojím pokladom doma. Popri povinnostiach a zotavovaní sa si však vždy nájde čas aj na svojich followerov. Tým napríklad ukázala aj to, ako vyzerá jej telo pár dní po pôrode. „Je neuveriteľné, ako sa to telo dáva rýchlo dokopy. Je nezvyk môcť si opäť ľahnúť na brucho,” zverila sa účastníčka markizáckej šou. Tú tehotenstvo zaskočilo. S priateľom boli totiž spolu pomerne krátko, keď otehotnela. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia