PREKVAPIVÉ PRIZNANIE slávnej herečky: S dcérami chodia na terapie!

PREKVAPIVÉ PRIZNANIE slávnej herečky:
Jessica Alba
Zdroj: SITA
2024-03-16 07:00:00 |

Nechcela už ďalej žiť takto! Krásna Jessica Alba je nielen úspešnou herečkou, ale je hlavne trojnásobnou matkou. Dve staršie dcéry už sú v puberte a ich výchova nie je vôbec jednoduchá.

Slávna herečka v rozhovore pre magazín Real Simple priznala, že spolu s dcérami Honor (15) a Haven (12) začali zhruba pred štyrmi rokmi chodiť na terapie. „Je to proces a ja nie som dokonalá,” povedala k tomu herečka. „S Honor sme sa celý čas hádali kvôli hlúpostiam. Nechcela som už ďalej žiť takto. Nebolo to vôbec vtipné. Ako keby niekto medzi nás vrazil klin,dodala. 

Jessica si bola vedomá, že čokoľvek svojej pubertálnej dcére povie, ona to bude vnímať ako snahu kontrolovať ju. Vysvetlia jej preto, že na terapie začnú chodiť, lebo chce pre ňu byť lepšou matkou. A práve tam môže smelo hovoriť o všetkom, čo jej spôsobuje nervy, zlosť a iné negatívne pocity. 

Sedenia s odborníkmi pomohli herečke pochopiť, že nie je ona tá zlá a že je celkom bežné, keď rodičia s deťmi "súperia" alebo nemajú rovnaký názor. „Terapia je skvelý spôsob na to, ako vyjadriť vaše pocity a všetko, čo vás trápi, či teší,” uzavrela známa umelkyňa. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia