VIDEO Celý tato! Synček Jasminy a Rytmusa tancuje ako profík

Jasmina a Patrrik Vrbovskí
Jasmina a Patrrik Vrbovskí
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic
2024-03-13 19:00:00 |

Rytmus 2! Píšu sledovatelia moderátorky Jasminy Alagič k videu jej talentovaného synčeka Sanela, o ktoré sa podelila na svojom Instagrame.

Synček obľúbenej slovenskej moderátorky s balkánskymi koreňmi a jedného z najúspešnejších raperov rastie ako z vody. Sanel oslávi v júli päť rokov a svojim známym rodičom robí každý deň veľkú radosť.

Jasmina a Patrik Vrbovskí síce identitu milovaného pokladu stále držia v tajnosti, no o čarovné momenty v jeho spoločnosti sa vždy radi podelia aj so svojimi sledovateľmi na sociálnych sieťach. 

Najnovšie obľúbená kráska fanúšikom ukázala, ako Sanelko tancuje na pesničku svojho ocina. Jeho pohyby sú jasným dôkazom, že mu v DNA kolujú tatkove gény. Paťo sa totiž v minulosti aktívne venoval tancu, ktorému taktiež pričuchol už v mladom veku. Tancoval dokonca pod taktovkou takého  tanečníka ako Fredy Ayisi. 

Ľudia pri pohľade na chlapčeka ostali v úžase. ,,Toto je proste Paťova kópia ... Darmo, gény neodr...š, talentovaný malý čávo,” odkázala pri príspevku rodinná kamarátka Razija Kudlicska Trnačević. ,,Rytmus 2 ....Patrik musí byť na svojho syna veľmi hrdý....za mňa 10 bodov,” napísal ďalší užívateľ Instagramu. ,,Tak toto je reálne talent level majster. Gény sú úžasná vec. Šikovné chlapča, už sa teším, čo z neho vyrastie a čomu sa bude venovať, no hlavne nech je šťastný a zdravý,” znie ďalšia lichôtka na Sanelkovu adresu.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia