Spackaná dovolenka známej Češky: Dcérka skončila v nemocnici... Odpadnete, ako to tam vyzerá!

Spackaná dovolenka známej Češky:
Martina Partlová s partnerom a dcérkou.
Zdroj: Instagram/ martinapartlova
2024-01-23 07:00:00 |

Takto si to rozhodne nepredstavovali! Česká speváčka Martina Pártlová sa spoločne s rodinkou rozhodla tráviť začiatok roka v exotike. Počas dovolenky na Bali sa ale u jej dcérky vyskytli zdravotné komplikácie, kvôli ktorým museli vyhľadať pomoc lekárov.

Martina Pártlová je spoločne s priateľom Josefom a dcérkou Stellou momentálne na Bali. Odtiaľ sa prihovorila svojim priateľom a followerom, ktorých má na sociálnej sieti Instagram viac ako 400-tisíc. Na dokonalé dovolenkové fotky si však budú musieť ešte počkať. Speváčka spolu so svojimi blízkymi totiž skončila v nemocnici. 

„Dovolenku si zatiaľ naozaj neužívame. Stellinka si priniesla niečo so sebou z Česka a skončili sme v nemocnici. Už druhú noc sme tu a všetci stále spíme,” zverila sa známa blondínka. Ako dodala, obaja rodičia sú po celý čas s ňou a pridala chvály aj na nemocničné zariadenie. 

„Izby tu majú krajšie ako u nás. Stella si môže vybrať z troch chodov, personál hovorí po anglicky, všetci sú milí a nikto sa nečuduje, že chceme zostať s našim dieťaťom,” pokračovala s dodatkom, že za všetko si platia. „Našťastie, poistenie máme. Jedzte vitamíny a pozdravujeme vás do Česka,” uzavrela Pártlová. 

Speváčka zároveň pridala fotky z nemocnice a treba uznať, že to tam vyzerá ako na hoteli. Veď, pozrite!

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia