Pohľad do úst prominentnej dcéry vás šokuje: Preboha, to čo tam má?!

Pohľad do úst prominentnej
North West
Zdroj: profimedia.sk
2024-01-20 07:00:00 |

Je to tatkovo dievčatko! Raper Kanye West neprestáva šokovať. V týchto dňoch púta pozornosť extrémne drahou a výstrednou zubnou protézou. Bizarne vyčančanými zubami sa pochválila aj jeho 10-ročná dcéra North!

North West má síce len 10 rokov, avšak veľmi dobre vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Nečudo. Veď je dcérou kontroverzného Kanye Westa a Kim Kardashian, ktorá je známa po celom svete. 

Aktuálne upútala netradičným doplnkom, ktorý je zdobí zuby. Áno, vidíte dobre... Jej perličky v ústach sú vylepšené špeciálnymi zubnými násadami s diamantami. Týmto netradičným šperkom sa školáčka pochválila vo videách na sociálnej sieti Tik Tok. 

 

 

Pre mnohých rodičov je tento krok nepochopiteľný. V prominentnej rodinke však takéto výstrednosti nie sú žiadnou novinkou. 

North nedávno zaskočila verejnosť veľkým sebavedomím a suverenitou, ktorú predviedla v rozhovore pre magazín i-D. Samú seba označila za najväčšiu ikonu štýlu a mnohých pobúrila, keď bez rozpakov poznamenala, že raz bude majiteľkou úspešných firiem svojich rodičov. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia