Zúfalstvo známej Slovenky: Dcérka má zdravotné problémy... Slová pediatra ju položili!

Zúfalstvo známej Slovenky: Dcérka
Zuzana Žilinčíková si zahrala aj v jojkárskom seriáli Nemocnica.
Zdroj: Instagram ZŽ
2024-01-19 07:00:00 |

Neviem, či ma niekto preklial alebo čo sa deje! Aj takýmito slovami sa jojkárska hviezdička Zuzana Žilinčíkovú, známa aj pod prezývkou Zuzanita, prihovorila svojim followerom. Ako vysvetlila sužujú ju zdravotné problémy jej milovanej dcérky Aurory.

Zuzana Žilinčíková sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskych šou Take Me Out, či Nákupné maniačky. Zahrala si aj v úspešnom seriáli Nemocnica. Momentálne si však užíva tu najkrajšiu úlohu. V auguste minulého roka priviedla na svet dcérku, ktorej spoločne s priateľom dali meno Aurora. 

 

 

Ako sa priateľom a fanúšikom na sociálnej sieti Instagram najnovšie zverila, jej dcérku momentálne trápia ezémy. Kvôli tomu musela na rady lekára napríklad eliminovať farebné oblečenie a zadovážiť dcére všetko z bavlny. Vymeniť jej taktiež musia mlieko. Avšak to nové jej poisťovna nepreplatí. Rovnako tak ani potrebné mastičky a krémy, ktoré jej predpísal. 

„Potom mi povedal, že keď nepomôžu tieto zmeny, tak potom problém bude asi v domácom maznáčikovi,” uviedla Zuzana, pre ktorú je milovaný pes právoplatným členom rodiny. „Fúú, neviem si predstaviť, ako sa toto vyrieši. Dosť ma to položilo toto. Lebo psa dať preč, tak to si neviem predstaviť a zas aby malá trpela, tak to neviem. Vraj toto môže trvať 2-3 roky až,” dodala. 

Zdravotne sa necíti celkom fit ani samotná Zuzanita. Ako uviedla, práve v týchto momentoch si naplno uvedomuje, že práve zdravie je to najvzácnejšie a to, čo každý najviac potrebuje. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia