Zuzka Vačková si rolu babičky naplno užíva: Zverejnila rozkošnú FOTO s vnúčikom!

Zuzana Vačková
Zuzana Vačková
Zdroj: Ján Zemiar
2024-01-21 07:00:00 |

Čas letí veľmi rýchlo a uvedomujeme si to najmä pri pohľade na deti! Tie vyrastú ani sa nenazdáme, preto je potrebné užívať si spoločné chvíle. Svoje o tom vie aj herečka Zuzana Vačková, ktorá je už dokonca babičkou. Pozrite, ako si čas strávený s milovaným vnúčikom užíva!

Herečku Zuzanu Vačkovú možno smelo zaradiť aj medzi úspešné slovenské influencerky. Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 127-tisíc followerov, s ktorými sa bežne delí o zaujímavé rady, tipy, ale aj momentky zo svojho súkromia. 

Blondínka bežne zverejňuje fotky so svojou dcérou Maruškou, ktorú má zo vzťahu s podnikateľom Milanom Čubom. Herečka však má aj staršieho syna Jakuba s exmanželom Rasťom Rogelom. Nuž, a ten z nej v roku 2020 spravil už aj babičku. Jej prvé vnúčatko je chlapec a volá sa Riško. 

Ako vidno pri pohľade na fotku, ktorú Vačková počas tohto víkendu zverejnila, chvíle s babkou má ozaj rád. Zuzka sa totiž pochválila ich spoločnou momentkou z postele. „Toto sú tie najkrajšie chvíle. Milujem takéto rána,” znejú komentáre jej fanúšičiek. „Aj ja som sa dnes takto zobudila,” pridala sa moderátorka Erika Barkolová, z ktorej je už tiež babička.  

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia