BABYBOOM Vieme, ktoré slávne ženy sa v roku 2024 stanú mamami

Zdroj: Miranda Kerr Instagram
Zdroj: Miranda Kerr Instagram
2024-01-18 18:00:00 |

Nový rok trvá len pár týždňov, no vyzerá to tak, že vo svete showbiznisu nás čaká skutočný babyboom. Slávne mamičky už odpočítavajú týždne či mesiace, kým budú kočíkovať a čoskoro pribudne aj zopár známych oteckov. Ktoré známe osobnosti očakávajú prírastok?

Miranda Kerr

Jedna z najkrajších modeliek na svete už má dom troch synov a čoskoro privíta štvrté dieťa. Modelka s dievčenským vzhľadom sa netají, že je veľmi rodinne založená a jej deti sú pre u prioritou číslo jeden. Bývalá modelka Victoria’s Secret sa však ani popri výchove nevzdala svojej kariéry a aktívne sa venuje vlastným podnikateľským nápadom.

Petra Kvitová

Prvá dáma českého tenisku očakáva svoj prvý prírastok. Otcom sa stane jej manžel a tréner Jiří Vaňek.  Veľkú novinku ohlásili aj na svoj Instagrame s úderom nového roka. Hoci Petra načas plánuje opustiť tenisové kurty, teší sa na novú kapitolu spoločného života.

Mária Bartalos

Herečka Mria Bartalos už má dvoch synov, no v priebehu najbližších týždňov sa má ich rodina rozrásť o ďalšieho člena. Mária svoje tehotenstvo nijako nezverejňovala a priznala sa, že posledné tehotenstvo prežívala veľmi rýchlo.

Eva Podzimková

U nás menej známa, tridsaťtriročná česká herečka Eva Podzimková očakáva druhé bábätko. Česká hviezda známa z filmov Ja, Olga Hepnarová, Korunný princ či Krištof sa ešte v roku 2022 vydala za svojho kolegu, scenárista Matěja Podzimku. Herečka priznáva, že hoci má momentálne rozpracovaných viacero projektov, je sama zvedavá, ako sa budú dať skĺbiť s rodičovstvom.

Sienna Miller

Začiatkom roka porodila svoje druhé dieťa 42 - ročná herečka Sienna Miller. Kým jej prvá dcéra už pomaly vstupuje do obdobia puberty, herečka sa nečakane opäť stala mamou. Otcom dieťaťa je jej mladší partner Oli Green. V rozhovore pre Vogeu priznala, že byť mamou po štyridsiatke nie je jednoduché, a to predovšetký kvôli predsudkom, ktoré má voči sebe samotná mamička.

Robert Pattinson

A máme tu aj jedného otecka! Sympatický herec známy predovšetkým z teenagerskej ságy o upírovi zamilovanom do svojej spolužiačky sa čoskoro stane otcom. So svojou partnerkou Suki Waterhouse očakávajú prvé dieťa a priznávajú, že sú veľmi šťastní.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Marcela Beňová

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia