Slávny herec zverejnil ZÁBERY s milovanou dcérou: Neubránite sa slzám!

Jeremy Renner
Jeremy Renner
Zdroj: SITA
2024-01-02 07:00:00 |

Jeho život visel na vlásku! Slávny herec Jeremy Renner presne pred rokom v takomto čase zvádzal najväčší boj svojho života. Pri nehode so snehovou rolbou doslova utiekol hrobárovi z lopaty. Na prelome rokov si na toto náročné obdobie zaspomínal a priznal, že najvýznamnejšiu úlohu pri jeho zotavovaní sa mala jeho milovaná dcéra.

Koniec starého a začiatok nového roka je skvelou príležitosťou na to, aby mohol človek rekapitulovať. Urobil tak aj známy hollywoodsky herec Jeremy Renner. Ten na sociálnej sieti Instagram zverejnil fotku so svojou 10-ročnou dcérou Avou a pridal dojemný komentár. 

„Hlavým dôvodom môjho zotavenia bola ona. Ako som sa postupne cítil lepšie, tak aj ona a bál sa menej. Niet lepšieho motivátora zotaviť sa, než rodina a priatelia. Ďakujem vám všetkým za modlitby a podporu v uplynulom roku. Potreboval som každý kúsok dobrej vôle a modlitby,” pripísal k záberom Renner. Z toho, čím si presne pred rokom prechádzal až mrazí. 

 

 

 

 

K odkazu pridal herec aj link na YouTube, kde zverejnil novú a treba dodať, že krásnu skladbu venovanú dcére. Nesie názov Wait a v jej úvode má Jeremy príhovor, ktorý dojme každého. „Venované mojej dcére. Si moje všetko, si moja jediná, si moja jednotka. Si tou najlepšou časťou mňa. Si pre mňa inšpirujúca v tak mladom veku,” znie Rennerov hlas v úvode. Video obsahuje vydarené zábery a niet pochýb, že mnohí sa pri jeho sledovaní neubránia slzám dojatia. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia