Pohľad na dcérku (10) známej markizáčky vám vyrazí dych: TOTO si vyžadovalo veľa odvahy!

Pohľad na dcérku (10)
Miriam Kalisová
Zdroj: TV Markíza
2023-12-07 07:00:00 |

Poriadne prekvapila! Markizácka moderátorka Miriam Kalisová sa so svojimi followermi delí o rôzne zaujímavé tipy, chutné recepty, či zaujímavé postrehy. Aktuálne na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila krátke video, ktoré je o jej dcérke Mii. Pri pohľad naň budete mať zimomriavky.

Hovorí sa, že deti často kopírujú správanie svojich rodičov. Svoje o tom nepochybne vie aj moderátorka markizáckeho Reflexu Miriam Kalisová. Tá má s exmanželom Martinom Šmahelom dcérku Miu, z ktorej jej rastie skvelá parťáčka. 

10-ročná školáčka sa najnovšie rozhodla, že si vyskúša otužovanie. „Črtá sa nám tu nová ľadová medvedica. Sama sa rozhodla, že to chce skúsiť. Klobúk dolu, Miucha,” napísala Miriam k videu, na ktorom jej dcéra odvážne ide do ľadovej vody. 

 

 

Pod príspevkom sa hromadia nadšené komentáre priateľov a priaznivcov markizáčky. „Úžasná je. Odpadávam!” znejú vybrané z nich. Ako už ale býva zvykom, našli sa aj kritici. „Otužovanie v takejto vode je brané ako extrémna činnosť, pre deti to nie je vôbec vhodné, už pre dospelých to môže mať fatálne následky. Toto by som ako matka nikdy nedovolila,” napísala napríklad jedna z Kalisovej sledovateľov.  

Otužovaniu sa venuje aj samotná Miriam. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia