Slávny fešák zaskočil verejnosť: Do kávy si dal mlieko z pŕs svojej snúbenice!

Slávny fešák zaskočil verejnosť:
Zdroj: YouTube.com
2023-10-10 07:00:00 |

Brody Jenner sa zviditeľnil účinkovaním vo viacerých reality šou a na sociálnej sieti Instagram má 3,8 milióna followerov. Tí sa stále zaujímajú o jeho súkromie a on nemá problém sa oň podeliť. Aktuálne si užíva otcovstvo a raduje sa zo svojej dcérky.

Priezvisko Jenner je verejnosti dobre známe. Pýšia sa ním najmladšie dve krásky z Kardshianovského klanu - Kylie a Kendall, ktorých otec - Bruce Jenner podstúpil zmenu pohlavia. Okrem nich má ešte ďalších štyroch potomkov. Jedným z nich je aj spomínaný Brody, ktorý podobne ako jeho nevlastné sestry, má rád popularitu a kamery.   

Spoločne so svojou snúbenicou Tiou Blanco sa so svetom prostredníctvom videí na YouTube delia o krásy a nástrahy rodičovstva. Koncom júla sa im totiž narodila dcérka, ktorej dali meno Honey Raye Jenner. Dvojica zverejnila už video, ktoré zachytáva prípravy na domáci pôrod a zároveň aj moment, keď ich dcérka prišla na svet. 

 

 

Rozruch vyvolalo aj druhé video, ktoré na internet pribudlo v týchto dňoch. Mapuje prvý mesiac života s ich milovanou dcérkou. A hoci je verejnosť pri sledovaní záberov nadšená, Brody si neodpustil štipku kontroverzie. Keď raz totiž sebe a svojej partnerke chystal kávu, nemali už obľúbené mandľové mlieko. A tak sa ho novopečený otecko rozhodol nahradiť mliekom z pŕs svojej partnerky. „Počul som, že to je veľmi výživné a chutné,” povedal na margo svojho rozhodnutia Brody. A jeho snúbenica vôbec nenamietala.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia