Dominika Jurena opísala detaily NÁROČNÉHO pôrodu: S týmito PROBLÉMAMI po prepustení nepočítala

Dominika Jurena opísala detaily
Dominika Jurena
Zdroj: Instagram/dstaraofficial
2023-10-08 07:00:00 |

Slovenská speváčka Dominika Jurena sa už pár dní teší z nového prírastku do ich rodiny. K synčekovi Miškovi pribudla dcérka Izabelka, ktorá sa na svet vypýtala o čosi skôr. Mamička opísala detaily pôrodu a aj to, ako to doma všetko zvládajú. S niektorými vecami vôbec nepočítala.

Dominika Jurena sa na svojom Instagrame podelila s fanúšikmi s detailmi pôrodu. Na 10. októbra mala naplánovanú sekciu, avšak dcérka sa vypýtala už v pondelok 2. októbra. Pôrod pritom vyzeral na spadnutie už koncom septembra.

Pôrod všetkých prekvapil 

Ako Dominika prezradila, bolo to náročné a pôrod ich prekvapil. "V pondelok sme klasicky začali nový týždeň s tým, že je to náš posledný týždeň v trojici. Celý deň som normálne fungovala ale k večeru ma začali chytať bolesti. Ako druhorodička som už viacmenej vedela o čo ide, ale mali sme cca hodinu do kúpania a uspávania malého takže cieľ bol jasný – vydržať," napísala Domča v úvode. 

"Šla som ešte do sprchy, či ma to náhodou neprejde, kým Miško uspával malého, ale práve naopak, nabralo to tie správne grády. Keď sme sa s mužom stretli v obývačke, povedala som mu, že do krásneho dátumu 10.10. asi nevydržíme a mali by sme volať našim a ísť do pôrodnice. Kontrakcie som mala také kvalitné 2-minútové s odstupom tak 3 – 4 min," dodala ďalej. 

Na sále bol s Dominikou aj jej manžel Michal a podľa jej slov bola takáto psychická podpora na nezaplatenie. "Keď sa malá narodila, hneď mi ju dali. Bola však malinká a potrebovali ju prikryť, aby nezachladla, no hneď ako ju zavinuli a zabalili do deky, opäť som ju dostala ja a mali sme už priamo na sále svoje nádherné prvé chvíle, tatinko malú pri mne držal a bol celý čas s nami. Keď ma premiestnili na sledovanie, s malou bol celý čas tatinko a užívali si svoju chvíľku až kým ma nepriniesli na izbu. Miško bol so mnou až do rána a malá celý čas s nami," opísala dvojnásobná mamička chvíle po pôrode. 

Na celý pôrod na veľmi pekné spomienky, aj keď to ubehlo rýchlo a neplánovane. S dievčatkom už sú dokonca aj doma a užívajú si prvé chvíle vo štvorici. 

Komplikácie po prepustení z nemocnice

Dominika je pomerne aktívna aj v týchto dňoch a fanúšikom sa pravidelne prihovára vo svojich príbehoch. "Aj som zabudla, že k obdobiu šestonedelia patria v prvom rade kruhy pod očami, spánkový deficit a každé ráno otázka aký je deň," napísala.

Horšie správy ale zvestovala v piatok večer. "Inak dnes som sa zobudila fajne prechladnutá, z čoho sa teda fakt neteším. Kašeľ a kýchanie je presne to, čo chceš, keď máš akúkoľvek pooperačnú ranu na bruchu," posťažovala sa. 

Veríme, že choroba rýchlo prejde, aby nedošlo k žiadnym zbytočným komplikáciám s hojením. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/dstaraofficial

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia