Známa Slovenka čochvíľa rodí, ale z ruky zložila zásnubný prsteň... Och, čo sa stalo?!

Známa Slovenka čochvíľa rodí,
Zdroj: pixabay.com
2023-08-08 07:00:00 |

Už čoskoro bude držať v náručí svoje milované dieťatko! Reč je o influencerke Zuzane Žiličínkovej, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním vo viacerých projektoch TV Joj. Prsnatá tmavovláska je momentálne v 9. mesiaci tehotenstva, avšak zásnubný prsteň už jej ruku nezdobí...

Zuzana Žiličínková, známa aj pod prezývkou Zuzanita svojho času zapĺňala svoj profil na Instagrame sexi fotkami. To sa však nedávno zmenilo. Do života jej vstúpil partner Zoltán, s ktorým dokonca plánovali svadbu. Napokon ju ale museli odložiť. Sexica totiž otehotnela. 

Ako ale kráska nedávno na sociálnej sieti Instagram priznala, zásnubný prsteň na jej ruke momentálne nenájdete. „Odložila som ho do krabičky. Bohužiaľ, už ho nosiť nebudem. Tie, čo sú tehotné alebo majú problém so zadržiavaním vody v tele, určite vedia, že mať prsteň na sebe je najhoršia vec na svete. A celkom to bolí” uviedla na margo toho Zuzana. 

Zároveň priateľov a fanúšikov ubezpečila, že medzi ňou a budúcimi oteckom je všetko v absolútnom poriadku. Zuzanita sa netají tým, že budú mať dievčatko a rodiť plánuje v Ružinovskej nemocnici. 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia