Slávny herec trpí VÁŽNOU CHOROBOU: Krásne GESTO jeho dcéry vás dojme k slzám!

Bruce Willis
Bruce Willis
Zdroj: SITA
2023-08-07 07:00:00 |

Slávny herec Bruce Willis, ktorý trpí frontotemporálnou demenciou, má nielen obrovskú fanúšikovskú základňu, ale v prvom rade milujúcu rodinu. Tá robí všetko pre to, aby mu vyčarila úsmev na tvári.

Bohatá filmová kariéra nie je to jediné, čím sa môže Bruce Willis pochváliť. Známy herec je totiž päťnásobným otcom. S exmanželkou Demi Moore, s ktorou majú aj po rozvode pekný vzťah, má tri dospelé dcéry. Aktuálna manželka Emma mu porodila dve dcéry - Mabel Ray (11) a Evelyn Penn (8). Nie je tajomstvom, že všetky "Willisove ženy" spolu dobre vychádzajú, majú sa rady a sú si vzájomne oporou. 

68-ročný herec totiž trpí frontotemporálnou demenciou, kvôli ktorej sa musel vzdať svojej kariéry. 


Pozrite si tiež

Táto správa zahreje pri srdci: Legendárny Bruce Willis (68) opäť VO FILME... Veľkolepá rozlúčka!


Emma si je však vedomá toho, že Willisa zbožňujú ľudia po celom svete. Raz sa čas sa preto s fanúšikmi podelí o momentky z ich života, či prezradí, ako sa Bruce momentálne má. Urobila tak aj v týchto dňoch, keď na sociálnej sieti Instagram prehovorila o krásnom geste jej mladšej dcéry. 

Počas uplynulého víkendu sa Emma venovala dcérkam a spoločne strávili príjemné chvíle v prírode. Nezabudli však ani na milovaného otca. „Počas našej prechádzky k rieke našla Evelyn perfektný kameň pre svojho otca,” napísala brunetka k fotke, na ktorej drží kameň v tvare srdca. „Pozná ho veľmi dobre a vie, že on to ocení,” dodala. 

Fanúšikovia zahrnuli Willisovu manželku krásnymi reakciami a pridali aj slová plné podpory. 

Fotogaléria

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia