Promi mamina už vie pohlavie svojho dieťatka: Wau, zistila to ORIGINÁLNYM SPOSOBOM!

Serena Williams s partnerom
Serena Williams s partnerom Alexisom
Zdroj: SITA
2023-08-03 07:00:00 |

Manžel pre ňu pripravil krásne prekvapenie! Slávna tenistka Serena Williams sa už čoskoro stane dvojnásobnou mamičkou. V týchto dňoch sa dozvedela, či pod srdcom nosí chlapčeka alebo dievčatko. Pozrite sa na to, akým netradičným spôsobom.

Večierky, pri ktorých sa budúci rodičia dozvedia, či budú mať syna alebo dcéru, sú za veľkou mlákou celkom obľúbené. Párty plnú zábavy a smiechu si v spoločnosti priateľov  blízkych pred pár dňami užila napríklad aj slávna tenistka Serena Williams. Tá nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko a pri pohľade na ňu je jasné, že si materstvo i tehotenstvo ozaj užíva. 

Ako najnovšie vyšlo najavo, k dcérke Olympii, ktorá čoskoro oslávi 6. narodeniny, pribudne ďalšie dievčatko. Nuž, a budúca mamička sa to dozvedela originálnym spôsobom...

Keď totiž prekrojila tortu, ktorej plnka mala byť ružová alebo modrá, všetkých čakalo prekvapenie v podobe žltej farby. Manžel slávnej športovkyne - Alexis si z nej totiž takýmto spôsobom vystrelil. Chvíľku na to však vyzval všetkých prítomných, aby upriamili svoju pozornosť k oblohe. Tam sa za pomoci dronov postupne objavil nápis: „Je to... dievča!”

 

VIDEO: Serena Williams nosí pod srdcom dcérku. Dozvedela sa to ozaj netradičným spôsobom. 

 

Serena neskrývala svoje nadšenie. Sama priznala, že je viac pripravená na ďalšie dievčatko, než chlapca. S manželom - podnikateľom a investorom Alexisom Ohanianom sú manželia od novembra 2017. Svoju lásku spečatili svadbou zhruba dva mesiace po narodení dcérky Olympie. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia